Uitzending
RTL Boulevard - 1-4-2021

1-4-2021

RTL Boulevard

349 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dochter steenrijke Lamborghini komt met eigen realityserie
Elettra Lamborghini is naast de kleindochter van de steenrijke automagnaat ook sinds afgelopen zomer de vrouw van onze DJ Afrojack. Sinds vandaag heeft zijn favoriete plaatje een eigen realityserie en zoals je verwacht sjezen de miljoenen je om de oren.

Angstaanjagende nieuwe serie The Serpent op Netflix
De Nederlandse Herman Knippenberg komt in de jaren 70 de slinkse seriemoordenaar Charles Sobhraj op het spoor in Bangkok. Van deze angstaanjagende klopjacht is nu een serie op Netflix gemaakt: The Serpent. Wij spraken de acteurs over dit bizarre maar waargebeurde verhaal.

Geeft de corona-versie The Passion hetzelfde gevoel als normaal?
Bijbelverhaal 'The Passion' is na een jaar - soort van - afwezigheid terug. Heilige grond is het centrum van Roermond, waar de repetities in volle gang zijn en de sterrencast zich prima lijkt te vermaken voor het spektakelstuk van vanavond.

Frits Wester: 'Zelden zo'n bende meegemaakt in de Tweede Kamer'
Na de notitie-blunder van Kasja Ollongren (53) vorige week, waarin de woorden "Positie Omtzigt functie elders" te zien waren, zei Mark Rutte (54) tegen de pers dat hij met verkenners Jorritsma en Ollongren niet over Pieter Omtzigt gesproken had. Nu blijkt uit de notities van dat gesprek dat hij dit wl heeft besproken. Rutte zei vandaag dat hij zich dat niet meer kon herrineren.. De hele kamer ontploft van verontwaardiging. En toen bleek ook nog dat Rutte informatie eerder kreeg dan de rest van de kamer, via een bron via via. Frits Wester was bij het debat en vertelt hier alles over.

Goed nieuws: Toch publiek aanwezig bij Songfestival
Nadat we het, het afgelopen jaar zonder het Songfestival moesten doen, was er voor dit jaar n ding duidelijk: wat er ook gebeurt: in mei gaat het festijn in Ahoy hoe dan ook door. De organisatie puzzelde met vier verschillende scenario's, maar nu lijken ze de ultieme oplossing te hebben voor een zo normaal mogelijke show: het wordt omgetoverd tot een zogenaamd fieldlab evenement.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 1 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie