Uitzending
RTL Boulevard - 28-6-2016

28-6-2016

RTL Boulevard

624 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Acteurs SKY de musical spannen kort geding aan'
Het zijn roerige tijden voor de makers van SKY de musical. Eerder werd bekend dat de voorstelling eerder stopt, omdat de kaartverkoop tegenvalt en nu bevestigen bronnen aan RTL Boulevard dat er een paar acteurs een kort geding willen aanspannen.

Lil' Kleine staat in de Heineken Music Hall
De carrire van Lil' Kleine gaat als een tierelier. De rapper heeft groot nieuws, hij staat op 30 september in de Heineken Music Hall.

Sylvie Meis te gast in Linda's Zomerweek
Deze zomer kruipen er weer verschillende bekende personen op de bank bij Linda de Mol voor Linda's Zomerweek. RTL Boulevard heeft de primeur en onthult lle namen!

GTST-acteur Everon Jackson Hooi belooft spannendste cliff ooit
Na 26 seizoenen is een ding zeker, tijdens de cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden kan enorm veel gebeuren. Voor de acteurs dan ook reden genoeg om te nagelbijten!

Coen en Sander nemen oudste stagiair op sleeptouw
Je bent nooit te oud om te leren en dus nemen Radio 538-dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vriend van de show, de 88-jarige meneer Tietema, voor een dag aan als stagiair.

'Blunder L'HOMO geen uitglijder van fotograaf'
De billen van Tim Hofman en Jan Versteegh zijn zeker aanwezig op de cover van de kersverse L'HOMO, maar eh. Er mist wel een arm op de foto!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 28 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie