Uitzending
RTL Boulevard - 21-6-2016

21-6-2016

RTL Boulevard

678 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tien jaar Noud Alberts in GTST: 'Er komt nog veel moois aan'
In Meerdijk is het deze week tijd voor taart! Ruud Feltkamp, oftewel Noud Alberts is al tien jaar niet weg te slaan uit Neerlands bekendste soapdorp. De acteur blikt in RTL Boulevard terug op alle Goede Tijden en Slechte Tijden van de afgelopen jaren.

Independence Day 2: Liam Hemsworth kruipt in de huid van jeugdheld
Twintig jaar na het succes van de film Independence Day komt er eindelijk een vervolg. Dit keer niet met Will Smith in de hoofdrol, maar het is Liam Hemsworth die in de huid kruipt van een superheld. RTL Boulevard sprak exclusief met de filmster in Londen.

Epke Zonderland nog niet helemaal klaar voor Olympische Spelen
De Olympische Spelen in Rio komen nu wel heel dichtbij. Pieter van der Hoogenband weet als geen ander hoe het is om te presenteren op dit belangrijke sportevenement. In een nieuwe editie van Helden Magazine deelt de topsporter zijn ervaring met het behalen van Goud met 'broertje' Epke Zonderland.

Schokkende documenten gelekt: 'Michael Jackson was een hitsig roofdier'
Ruim zeven jaar na de dood van Michael Jackson zijn er schokkende documenten opgedoken waaruit blijkt dat de King of Pop tamelijk perverse trekjes had.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 21 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee