Uitzending
RTL Boulevard - 27-11-2015

27-11-2015

RTL Boulevard

828 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

AvroTros zwicht voor Arjen Lubach
Arjen Lubach is boos op de AVROTROS en niet zo'n beetje ook.

Waarom iedereen plat gaat voor de Kardashians
Binnenkort gaat in Nederland alweer het 11e seizoen van Keeping up with the Kardashians van start. Maar de invloed van Kim en haar familie reikt veel verder dan het televisiescherm. Hoe kan het toch dat niet alleen Amerika, maar zelfs wij als nuchtere Nederlanders in de ban zijn geraakt van alles wat de Kardashians uitspoken? Wij spreken Michiel Vos over deze all american entertaining family.

Carice van Houten en Guy Pearce een setje?
Het gonsde vandaag in de rondte dat Carice van Houten verliefd zou zijn geworden op haar tegenspeler, de Australische acteur Guy Pearce. Of dat zo is? Alle luiken bleven vandaag gesloten, maar ondenkbaar is het zeker niet. Op filmsets gebeurt het namelijk om de haverklap dat collega's verliefd op elkaar worden.

Black Friday weer hysterisch
Gisteren waren alle Amerikanen nog een en al verbroedering en allemaal heel erg dankbaar op Thanksgiving. Maar vandaag is het weer ieder voor zich, want het is... Black Friday!

Kim Lammers: Ik had het niet anders kunnen doen
De hockeyster Kim Lammers was met haar afgetrainde lichaam en topsportersmentaliteit de gedoodverfde winnaar van Expeditie Robinson, maar het liep toch net even anders...

Belastingdienst jaagt op Robert Schoemacher
Robert Schoemacher staat al jaren bekend als een van de cosmetische artsen van Nederland. Dus je zou denken dat financieel alles goed gaat, maar vandaag klonken opeens andere geluiden?

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 27 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!