Uitzending
RTL Boulevard - 2-12-2015

2-12-2015

RTL Boulevard

968 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nederlandse bodyguard Adele niet blij met aandacht
Adele's nieuwste bodyguard is de Nederlander Peter van der Veen. Hij is ineens wereldnieuws omdat hij op social media als 'hete hunk' wordt bestempeld. Nergens heeft hij nog gereageerd tot vandaag bij ons, en hij is niet blij met alle aandacht.

SBS stort in
Het gaat niet zo goed met SBS. Gisteren maakte de zender bekend dat zenderbaas Rene Oosterman opstapt. Dat is na het stoppen van MindMasters Live het zoveelste slecht-nieuwsbericht op een rij.

The Common Linnets krijgen gouden plaat van James Morrison
Er lijkt maar geen einde te komen aan het succesverhaal van The Common Linnets. Ilse DeLange en haar kornuiten zijn nog maar net terug van hun Duitse tournee, en nu vallen ze alweer met hun neus in de boter.

Moeder vermoorde Hester van Nierop blij met straf dader
Zeventien jaar geleden werd de 28-jarige Hester van Nierop vermoord in Mexico maar nu pas is er iemand voor berecht. De dader verdwijnt 35 jaar achter de tralies. Moeder Arsene is blij dat de dader eindelijk achter slot en grendelt verdwijnt.

Peter R. de Vries aangeslagen door woorden Patty Brard
Patty Brard heeft zich in haar column in het blad Weekend deze week negatief uitgelaten over het gedrag van Peter R. de Vries achter de schermen bij Mindmasters Live. De misdaaddeskundige vertelt aan de desk in RTL Boulevard dat hij aangeslagen is door de woorden van de presentatrice.

Ouders Dascha Graafsma kunnen zelfmoord niet geloven
Afgelopen vrijdagnacht is de 16-jarige Dascha Graafsma in Hilversum om het leven gekomen, en volgens de politie ging het hierbij om zelfmoord. Haar familie kan dat nauwelijks bevatten en trekt die conclusie dan ook in twijfel. Wij vroegen aan psycholoog Bram Bakker waarom ouders zoiets moeilijk kunnen accepteren

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 2 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!