Uitzending
RTL Boulevard - 27-7-2018

27-7-2018

RTL Boulevard

390 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Olcay niet te porren voor Temptation Island VIPS
Spanning en sensatie in het meest inhoudelijke programma van Nederland. In Temptation Island VIPS komt de sleaze en dirt steeds duidelijker naar voren...

Een intiem kijkje in het droomhuis van Wes & Yo
Wesley en Yolanthe hebben hun gigantische villa op Ibiza kort geleden beschikbaar gesteld voor verhuur. Kwijl weg bij de luxe beelden!

Alles over d sport van het moment: Crossfit
Crossfit is d sport van het moment en wereldwijd enorm in opmars. Morgen vertrekt een Nederlands Crossfitteam naar Amerika om mee te doen aan de wereldkampioenschappen. Arie sprak een teamlid en tevens fitste man van Nederland: Jeremy Reijnders.

Familie van Berkel uit Helemaal Het Einde! zet het op het lopen
Ruim een half jaar geleden emigreert de familie van Berkel naar de Kaapverdische zon voor het programma Helemaal Het Einde! Terwijl het grote gezin een nieuw leven probeert op te bouwen valt ook op hoe slecht de lokale bevolking het heeft. En daar gaan ze wat aan doen.

Maak je borst maar nat: de revival van de videoclip is happening
In de jaren '80 en '90 werd er met miljoenen gesmeten voor de videoclips van Michael Jackson en Guns N' Roses. Volgens Ronald Molendijk breekt er weer een nieuwe gouden eeuw aan voor de videoclip!

Zo houd je het hoofd van je huisdier koel in de hitte
De hele week helpen we al mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken met de hitte. Bejaarden, boeren, baby's... Vandaag stuurden we Bridget op pad om huisdieren wat verkoeling te brengen!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 27 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie