Uitzending
RTL Boulevard - 26-7-2018

26-7-2018

RTL Boulevard

386 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hoogzwangere Liza Sips puft zich een ongeluk in de bloedhitte
Het kwik tik vandaag de 35 graden aan en niet alleen ouderen, maar ook zwangere vrouwen hebben het zwaar in de hitte! Marieke ging langs bij de hoogzwangere Liza Sips voor wat verkoeling en tips.

Google gaat ons leven een stuk makkelijker maken
De mens wordt steeds luier. Telefoons nemen steeds meer taken en functies op zich, en dan heb je daar nu ook nog eens het gloednieuwe Google Assistent. In onze eigen moerstaal!

Luister hier als eerste ht nieuwe geluid van Qmusic
Voor de 25ste keer gaat het geluid van Qmusic weer gespeeld worden en wij krijgen van Mattie Valk exclusief de allereerste sneakpeak! Luister goed, want de laatste winnaar won maar liefst 63.000 euro!

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen van OITNB
Nog n nachtje slapen en dan begint een nieuw seizoen Orange Is The New Black op Netflix. Dit zesde seizoen is heftiger dan ooit. Wij spraken de dames om alvast in de stemming te komen!

Bas Smit mega trots op t-shirt actie
Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, doneert een gigantisch aquarium aan het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Met de opbrengst van zijn t-shirts, waar we het vorige week al even over hadden, kan hij het aquarium met een waarde van 20 duizend euro schenken!

Puzzelstukjes kofferbakmoord vallen steeds meer op zijn plaats
De recherche krijgt steeds meer aanwijzingen die moeten leiden naar degene die de moord op de 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen op zijn geweten heeft.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 26 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie