Uitzending
RTL Boulevard - 26-12-2018

26-12-2018

RTL Boulevard

251 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Olcay viert kerst met de Beter Laat Dan Nooit-mannen
Olcay ging afgelopen jaar op reis met televisiehelden Willibrord Frequin, Peter Faber, Gerard Cox en Barrie Stevens. Nu vieren ze samen kerst om de plannen voor volgend jaar te bespreken.

Rudolph van Veen tovert je kerstrestjes om tot een heerlijke quiche
Kerst draait om eten, maar wat moet je toch met al die restjes de dag erna? Rudolph legt uit hoe je makkelijk een quiche kunt maken van je kliekjes.

De Kardashians ruzin over de jaarlijkse kerstkaart
Niemand kan zo goed kerst vieren als de Kardashians. Hun huis lijkt wel een pretpark en ze zijn maanden van tevoren bezig met het kiezen van het thema voor de kerstkaart. Toch leek die kaart dit jaar bijna in het water te vallen.

Ook dit jaar trakteert Trijntje Oosterhuis haar fans op een kerstcadeautje
Kerst is pas echt compleet met Trijntje Oosterhuis. De zangeres staat ook dit jaar weer in op de bhne voor Christmas Evening with Trijntje.

Wat is toch het geheim van Love Actually?
Love Actually is een echte kerstklassieker. Ieder jaar genieten we weer van de personages, de grappen en natuurlijk de liefde. Tim Oliehoek legt uit waarom deze film zo'n groot succes is.

Mariah Carey verdient elk jaar nog 425.000 euro aan haar kersthit
Artiesten proberen het bijna allemaal: een kersthit scoren. Want aan een zo'n nummertje kun je nog jaren verdienen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 26 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie