Uitzending
RTL Boulevard - 25-12-2018

25-12-2018

RTL Boulevard

190 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

We vieren kerst met de Bauers
Aran ging deze eerste kerstdag langs bij de familie Bauer om kerst eens goed te vieren. Romanticus Frans verklapte meteen even welk cadeau hij aan zijn vrouw Mariska gaf.

Ron Blaauw legt uit hoe je jouw kerstmaal tot een sterrenmenu omtovert
Met kerst kun je uit eten, maar je kunt ook lekker thuisblijven. Ron Blaauw legt uit hoe je van jouw kerstmenu een restaurantwaardig maaltje maakt.

De meiden van OG3NE vieren dit jaar de ultieme kerst
Maar liefst tien avonden lang staan de meiden van OG3NE op het podium met hun speciale kerstconcerten. Extra bijzonder is het nummer dat ze zingen om hun overleden moeder te eren.

Op deze manier vieren de sterren kerst
Het is the most wonderful time of the year. Bekende Nederlanders vertellen aan ons wat ze gaan doen deze dagen.

Zo voorkom je familieruzies tijdens het kerstdiner
Kerst draait om familie en gezelligheid, maar die gezelligheid is soms ver te zoeken. Kelly legt uit hoe je ervoor zorgt dat er geen ruzie op het menu staat.

Het aftellen van de Top 2000 is weer begonnen
De Top 2000 is traditiegetrouw op eerste kerstdag begonnen. Tot en met oud en nieuw luisteren we naar de 2000 beste liedjes aller tijden op NPO Radio 2.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 25 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie