Uitzending
RTL Boulevard - 25-9-2022

25-9-2022

RTL Boulevard

779 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sanne Hans in gesprek met omroep over eigen programma
Voor Sanne Hans (38) zit de vakantie er officieel op en is ze weer volledig in 'standje touren' geschoten. Onze Giorgio Hokstam (32) ging dit weekend gezellig met haar mee op pad.

Groovy jaren 70 domineren het modebeeld: 'Heel veel kleur'
De jaren 70 zijn (voor de zoveelste keer) weer hartstikke in bij de fashionista's. Arno Kantelberg (54) juicht dit allemaal maar toe.

Nieuw Nederlands trio staat op: 'Bijna too good to be true'
Paskal Jakobsen (48), Paul de Munnik (51) en Bertolf Lentink (42) slaan met z'n drietjes een andere weg in en hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een nieuwe band: De Musketiers.

Je hoeft je niet te vervelen: Netflix kondigt 120 nieuwe titels aan
Met langere avonden en druilerig weer in aantocht is het eindelijk tijd om urenlang te bingen op de bank. Netflix ontvouwt dit weekend alle plannen voor te toekomst tijdens een fan-event genaamd Tudum en daarom een overzicht van alle aankomende titels.

'Steeds meer verhalen van Nederlandse drugscriminelen in BelgiŽ'
Ernstige bedreigingen aan het adres van de Vlaamse minister van Justitie zijn dit weekend geopenbaard. Drugscriminelen zouden hem willen ontvoeren en vier Nederlandse verdachten zijn inmiddels gearresteerd.

'Mathieu van der Poel dacht het zelf te kunnen oplossen'
Na een aanvaring met twee meisjes in zijn hotel is wielrenner Mathieu van der Poel (27) dit weekend gearresteerd. Fatima Moreira de Melo (44) heeft het laatste nieuws.

Gordon gooit deur media dicht: wil nooit meer interviews doen
Een treurige dag voor Gordon (54) en Blaricum vandaag. Na acht jaar sluit zijn koffietent Blushing definitief zijn deuren. RTL Boulevard ging langs om afscheid te nemen, maar daar zat de zanger totŠŠl niet op te wachten.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Daan Nieber. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 25 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie