Uitzending
RTL Boulevard - 22-9-2022

22-9-2022

RTL Boulevard

821 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Thierry Baudet stelt grens: 'Elimineren komt op hetzelfde neer'
Thierry Baudet (39) neemt de 'slip of the tongue' van Johan Derksen uiterst serieus. Volgens hem is 'elimineren' niet veel beter en daarom onderneemt hij nu actie.

Sarita Lorena doet voor het eerst haar verhaal: 'Blijft moeilijk'
Ook het nieuwste seizoen van 'Beste Zangers' is weer een daverend succes. Dat succes wordt echter overschaduwd door de nachtmerrie waar zangeres Sarita Lorena (25) afgelopen zomer in belandt als haar vriend in Rotterdam wordt vermoord. Ze doet nu voor het eerst haar verhaal en vertelt hoe het met haar gaat.

Willeke Alberti gevolgd voor eigen documentaireserie
Willeke Alberti (77) komt met een driedelige documentaire serie waarin de kijker een kijkje krijgt in haar langdurige carriŤre. Dat bevestigd Talpa vandaag aan RTL Boulevard.

'Doos tissues nodig voor het nieuwe seizoen van The Kardashians'
Dachten ze een tijdje geleden nog: het is eigenlijk wel mooi geweest, kwam er toch nog een volledig nieuwe reality serie van 'The Kardashians'. Eric de Munck (39) vertelt welke hysterische dingen daar nu weer in gebeuren.

Gijs Scholten van Aschat en zoon schitteren samen op het witte doek: 'Bijzonder'
Eindelijk weer een Filmfestival dat in volle glorie gevierd kan worden! Woensdagavond was het ouderwets gezellig op de rode loper in Utrecht. Sommige BN'ers kwamen misschien voor de gratis champagne, maar de meesten toch vooral om de openingsfilm te zien: 'Zee van Tijd'. Ook RTL Boulevard was van de partij en sprak met de cast.

Wat gebeurt er met de 28 miljard die The Queen op haar bankrekening had?
Afgelopen maandag kijkt de hele wereld naar de indrukwekkende staatsbegrafenis van Queen Elizabeth. Nu men in Groot BrittaniŽ langzaam maar zeker over gaat tot de orde van de dag, rijst de grote vraag: wat gaat er gebeuren met het persoonlijke vermogen van wijlen de koningin? Jeroen Snel (53) weet meer over hoe onder andere de 500 miljoen euro verdeeld moet gaan worden.

Verdachten vermoorde pakketbezorger (23) hebben hem 'heel uitgebreid gevolgd'
Als familie van een 23-jarige pakketbezorger uit Amstelveen twee dagen niets van hem verneemt en hij ook niet op werk verschijnt,†slaan ze op 10 april vorig jaar alarm. Vandaag diende de zaak in de rechtbank en de bejaarde verdachten van respectievelijk 71 en 72 jaar, lijken de gewelddadige moord goed voor te hebben bereid.

David Beckham krijgt eigen documentaireserie bij Disney+
Binnenkort verschijnt er een documentaireserie met David Beckham (47). In 'Save Our Squad' gaat de voetballer terug naar zijn roots in Oost-Londen om een jong basisteam te trainen. De jongens staan namelijk onderaan de ranglijst en riskeren degradatie. Vandaag verschenen de eerste beelden. 'Save Our Squad' kan je vanaf 9 november op Disney+ zien.

VI-heren pakken Ziggo Dome groots aan: 'Gaat heel wat gebeuren'
Door de zoveelste verspreking van Johan Derksen (73) sneeuwde het nieuws een beetje onder, maar de heren van 'Veronica Inside' staan op 11 december in de Ziggo Dome voor een grootse en spectaculaire liveshow. Maar om nou te zeggen dat daarmee een droom uitkomt.

Wilfred Genee met beveiligers naar auto na slip of the tongue Johan Derksen
Een verspreking van Johan Derksen (73) zorgt voor behoorlijk wat ophef vandaag. Thierry Baudet (39) en het woord liquideren uitspreken in ťťn zin, is misschien ook wat ongelukkig. Lex Uiting (36) sprak de 'VI'-mannen en Rob Goossens (31) vertelt over de eventuele gevolgen.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Daan Nieber. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 22 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie