Uitzending
RTL Boulevard - 24-6-2014

24-6-2014

RTL Boulevard

1042 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Kids Krabbé zetten eerste stappen op acteurspad
De familie Krabbé is al diep geworteld in de Nederlandse showbizz en nu staat de nieuwste generatie klaar om zichzelf in de spotlights te werken.

Racen zit prins Pieter Christiaan in het bloed
Prins Pieter Christiaan is net als zijn broer Bernhard behoorlijk bedreven in het autoracen. Onze collega's van Autovisie trokken de prins voor de camera, en dat leverde een openhartig interview op...

Verhuizing uitputtingsslag voor Jan de Hoop
Jan de Hoop keek er lang naar uit, maar nu is het zover. Hij heeft zijn huis in Rotterdam verkocht en gaat eindelijk verhuizen. Wij hielpen met het inpakken van de laatste dozen.

Boulevard Boekentip: De Dochter van de Imker en Liefdesbang
En we hebben vandaag weer onze boekenrubriek...

Eerste staatsbezoek voor koningspaar
Vandaag weer een mijlpaal erbij voor ons Koningspaar. Willem- Alexander en Maxima zijn vanochtend begonnen aan hun allereerste staatsbezoek, en wel in Polen!

Gekte rond One Direction in Amsterdam
Hoog bezoek in Nederland: One Direction treedt vanavond op in de Arena. De fans waren er vanochtend al vroeg bij. Niet zo gek, want de jongens en hun fans zijn twee handen op één buik.

Oranjekoorts stijgt na groepswinst Oranje
Wat was het weer genieten gisterenavond voor voetbal liefhebbend Nederland. Een 2-0 overwinning van Chili gisterenavond zorgt voor de groepswinst in poule B. We mogen best een beetje trots zijn.

Wininah de Jong trots op manlief Nigel
Het was ook voor de spelersvrouwen weer feest gisterenavond. Voor hen betekent het nu ook dat ze nu langer blijven in Brazillie.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 24 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie