Uitzending
RTL Boulevard - 20-6-2014

20-6-2014

RTL Boulevard

1484 x bekeken | 0 reacties
6
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nick en Simon sprakeloos na behalen mijlpaal
Nick en Simon vonden het tijd om al hun grootste hits te verzamelen op 1 album. Naast een gewone album overhandiging had Mr Postcodeloterij Gaston Starreveld de eer om de mannen nog een hele mooie award uit reiken!

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Ilse wilde door met Waylon
Dit weekend staan Ilse de Lange en Waylon samen op Tuckerville en 't weerzien tijdens de repetities liet Ilse niet onberoerd...

Advocaat Jansen doet aangifte tegen gevangenis
In januari 2012 is de 42-jarige Derrick Cambridge in de gevangenis in Alkmaar overleden. Uit een rapport van de Inspectie voor de Gezondheidszorg blijkt dat de gevangenis nalatig is geweest. Voor de nabestaanden reden aangifte te doen.

Hype rond Bruno Martins Indi op social Media
Voetballer Bruno Martins Indi wordt steeds populairder. Het grote publiek leert de verdediger met de grote ogen dit WK kennen als smaakmaker op het veld.

Ronald de Boer optimistisch over kansen Oranje
Maandag moeten we weer aan de bak, dan staat het WK-duel tegen Chili op de agenda. En daarom is Ronald de Boer weer bij ons aangeschoven.

DJ Ruud Feltkamp klaar voor RTL Zomerfestival
Morgen viert RTL de zomer tijdens het RTL Zomerfestival. Naast een lijstje aan topartiesten kan men er ook van alles beleven.

Mishandelingsfilmpjes hype op internet
Afgelopen week viel heel Nederland over de drie filmpjes die op internet verschenen over scholieren die elkaar mishandelden. Paulien Bronsink, een bekende van het slachtoffertje in Enschede, zette dit filmpje bewust online.

Sterrencast Hoe Tem je een Draak?
Na het wereldwijde succes van het eerste deel, kon een tweede film van 'Hoe tem je een draak' niet uitblijven. En wij kunnen vandaag de Nederlandse stemmencast bekend maken!

Zijn de gevonden resten in Panama van Kris en Lisanne?
Heel Nederland is in de ban van de menselijke resten en schoenen die zijn gevonden in Panama. Het is nog niet zeker of ze van de vermiste Kris en Lisanne zijn, maar iedereen vermoedt het ergste...

Nicolette: Ik ben er kapot van
Wat bedoeld was als een vermakelijke tweet, bezorgde Nicolette van Dam heel wat hoofdbrekens. Gisteravond besloot ze haar functie als ambassadeur van UNICEF neer te leggen.

John de Mol trots op plek in Wall of Fame
Als koning van de Hilversums tv-wereld mag een erenplaatsje in het Beeld & Geluid museum voor John de Mol natuurlijk niet ontbreken...

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 20 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!