Uitzending
RTL Boulevard - 24-7-2020

24-7-2020

RTL Boulevard

352 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie legt uit waarom vrouwen hun nachtjapon tegenwoordig naar buiten dragen
De klassieke nachtjapon is bezig aan een comeback - en dan niet alleen na zonsondergang. Stiekem zijn d'r steeds meer vrouwen die overdag lekker in hun zogeheten nightgown rondhangen in en om het huis.

Leven lacht Esther Vergeer na ziekte weer toe
Rolstoer tennister Esther Vergeer heeft een heftige tijd achter de rug. Nadat ze moeder werd van dochter Jinte, werd in januari borstkanker bij haar geconstateerd. Vandaag maakte ze bekend dat alle behandelingen eindelijk erop zitten n trapt ze als chef du mission samen met Pieter van den Hoogenband de 365 nachtjes slapen voor de Olympische Spelen af. Vanaf nu lacht het leven haar weer toe.

Ben Saunders geeft voorproefje van zijn comeback album
Het is alweer tien jaar geleden dat Ben Saunders auditie deed bij het eerste seizoen van 'The voice of Holland'. Het programma werd een echte kijkcijferhit en leverde sindsdien tal van nieuwe artiesten op. Niet gek dus dat vanaf vanavond de hoogtepunten van 10 jaar' The voice of Holland', 9 jaar 'The Voice Kids' en 2 jaar 'The Voice Senior' te zien zijn hier op RTL4. En daarin kan Ben Saunders natuurlijk niet ontbreken.

Jos B. weigert verklaring over Nicky Verstappen uit de kluis te halen
Vandaag was de zaak van Nicky Verstappen n grote cliffhanger voor de nabestaanden en Peter R de Vries. Jos B. heeft een verklaring in de kluis liggen, maar weigert die tot nu toe te geven. In september gaat de zaak inhoudelijk verder en hopelijk krijgt de familie Verstappen dan, na 22 jaar, antwoord op wat er is gebeurd met hun zoon.

Rob: 'Influencers zijn kleuters die tot rare conclusies komen'
Het coronavirus verspreid zich weer in alle hevigheid en vooral groepen jongeren tot 40 jaar blijken nu wandelende brandhaarden te zijn. Ze lijken het allemaal niet zou nauw te nemen met de maatregelen die het RIVM oplegt. Sterren en Influencers moeten nu het juiste voorbeeld gaan geven, maar of dat zou zo' n goed idee is?

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 24 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie