Uitzending
RTL Boulevard - 23-7-2020

23-7-2020

RTL Boulevard

292 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Isa Hoes: 'Antonie zou nieuwe versie Toen Ik Je Zag geweldig vinden'
Kris Kross, Lil' Kleine en Yade Lauren brengen tien jaar na het overlijden van Antonie Kamerling een nieuwe versie van het liedje 'Toen Ik Je Zag' uit. Isa Hoes, de vrouw van de in 2010 overleden acteur en zanger reageert op dit nieuwe liedje.

Nikkie Plessen walgt van 'fashionable' mondkapjes
Door de hoge temperaturen deze zomer lappen steeds meer mensen de anderhalvemetermaatregel aan hun laars. Burgemeesters Aboutaleb en Halsema maken zich zorgen en pleiten voor verplichte mondkapjes. Modebedrijven spelen daar handig op in.

Britney Spears mist eigen rechtszaak door slecht internet
Wat een grote dag moest worden voor Britney Spears (38), is uitgelopen op een groot drama. De zangeres zou vandaag de zeggenschap over haar leven terugkrijgen, maar door een slechte internetverbinding heeft de rechter dat plan nog even op offline gelaten.

Angela Groothuizen reageert op The Voice Senior-blunder
Angela Groothuizen maakte een enorme blunder waardoor de hele pr-campagne rondom 'The Voice Senior' in het water viel. Bij RTL Boulevard reageert Angela hierop.

Posbankmoord komt na zeventien jaar opnieuw voor de rechter
Zeventien jaar na de spraakmakende Posbank-moord, waarbij Alex Wiegmink om het leven werd gebracht, komt de zaak opnieuw voor de rechter. De zaak draait om de vraag of op de juiste manier gebruik is gemaakt van de zogenaamde undercover-methode Mr. Big.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 23 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie