Uitzending
RTL Boulevard - 24-8-2023

24-8-2023

RTL Boulevard

553 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -B&B Vol Liefde: Leendert heeft zijn Thalia weer terug en de liefde vonkt als een malle tussen die twee. -André Hazes en Monique stonden vandaag voor het hekje om de rechter tekst en uitleg te geven in hun leerplichtrechtszaak. -Susan en Freek komen met een nieuw album. -Prins Floris is vanaf nu te boeken als DJ.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Topjaar voor Giel Beelen: huwelijk met grote liefde Floor kers op de taart
Radio dj Giel Beelen (46) is gisteren stiekem in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Floor. En als het om de liefde gaat, dan was dit sowieso al een topjaar voor Giel. Zo ging hij begin dit jaar met zijn Floor op een romantische wereldreis én hij hoorde dat 'ie binnenkort papa wordt. En nu is er naast een meneer Beelen dus ook een mevrouw Beelen!

André Rieu en La Fuente delen details over optreden tijdens Formule 1 op Zandvoort
De orkestrale muziek van André Rieu (73) en de oppompende dancebeats van DJ La Fuente liggen mijlenver van elkaar vandaan. Toch hebben de Limburger en de Brabander dit weekend de eer om samen de muzikale omlijsting van de Formule 1 in Zandvoort te vertolken. De mannen stonden vandaag alvast in de startblokken bij het circuit om daar nog even keihard te repeteren. Gelukkig konden ze voor ons een kleine pitstop maken...

Prins Floris dolblij met DJ-contract en hint op optreden in Nederland: 'Meer festivals'
Put your hands up for the prince! Ja want dat Prins Floris (48) een plaatje kan draaien wisten we al maar vandaag is bekendgemaakt dat DJ-Prins heeft getekend bij Ace Agency, het grootste dj-boekingskantoor van Nederland waar onder anderen Martin Garrix (27), Lucas & Steve, Don Diablo (43) en Sam Feldt (30) bij zijn aangesloten. Wij spraken hem.

Suzan & Freek strikken bekende band voor nieuw album
Na 'Gedeeld door ons' en 'Dromen in kleur' komen Suzan en Freek 22 september met hun derde album: 'Iemand van vroeger' gevuld met maar liefst 11 liedjes. Ook heeft onze redactie weten te achterhalen welke bekende band er op hun album verschijnt.

De moestuintjes zijn nu volop in de groei! Miljuschka deelt tips voor beginners
Menig Nederlander zal niet vrolijk worden van de rollercoaster die het Nederlandse weer heet. Het ene moment vallen de mussen van het dak en het andere moment komt de regen met bakken uit de hemel vallen. Maar, dat is dus niet alleen maar komkommer en kwel. Want onze balkonplantjes en onze tuinen, en dan vooral onze moestuinen, zijn hélemaal in hun nopjes.

Leendert uit B&B Vol Liefde heeft nooit afscheid genomen van Thalia: 'Pauze afgesproken'
Sommige mensen lijken voor elkaar gemaakt te zijn en dat lijkt ook het geval te zijn bij Leendert en Thalia bij 'B&B vol Liefde'. Tot iedereens verbazing stuurde Leendert haar (tijdelijk) de laan uit, maar liefde overwint want de B&B-eigenaar hengelde de Latijnse schoonheid weer terug naar de Ardennen. En eenmaal terug spat het geluk en de romantiek er vanaf.

Nabestaanden doodgestoken Jimmy Schepers emotioneel tijdens beladen rechtszaak
Op zondag 28 mei wordt de 21-jarige Jimmy Schepers uit Diemen tijdens het Sonic Grooves festival in Amsterdam neergestoken als hij probeert een opstootje te sussen. Jimmy overlijdt diezelfde dag nog aan zijn verwondingen. Al snel pakt de politie drie verdachten op die waarschijnlijk betrokken zijn bij de steekpartij. Zij staan vandaag voor de rechter en horen hoe de zaak er nu voor staat.

'Kim Catrall heeft 1,2 miljoen dollar gekregen voor één minuut in And Just Like That'
De fans van de mateloos populaire Samantha Jones uit 'Sex and the City' hebben er zo'n 13 jaar op moeten wachten, maar vandaag heeft ze dan eindelijk haar rentree gemaakt tussen de meiden in het vervolg op de serie 'And Just Like That'. Wel onder flinke voorwaarden, want de ruzie met collega Sarah Jessica Parker (58) is ze zeker nog niet vergeten.

'Geldboete leerplichtzaak is een lachertje voor André Hazes en Monique Westenberg'
Het was vandaag wéér eens raak, want opnieuw stond iemand van de familie Hazes oog in oog met de rechter. Vorig jaar hebben André (29) en Monique (45) hun kleine jongen namelijk van school gehouden om lekker op reis te kunnen, en daar zijn ze nu, zoals de leerplichtwet voorschrijft, niet met een paar strafregels vanaf gekomen.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 24 augustus door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie