Uitzending
RTL Boulevard - 20-8-2023

20-8-2023

RTL Boulevard

2098 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Fans maken zich zorgen om Britney Spears. -Sarina Wiegman maakt het helaas niet waar met de Engelse leeuwinnen. -Met Mandy Woelkens praten we over opmerkelijke trend: de 'trad wife'. -Jake Paul is weer herenigd met ijskoningin Jutta en haar hysterische familie.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gavin sneert naar ex Gordon: 'Ik ben klaar voor de rechtszaak'
De ruzie tussen Gordon (55) en zijn ex Gavin duurt ondertussen bijna langer dan de relatie zelf. Opnieuw laat één van de heren van zich horen op social media. Nu is het de beurt aan Gavin. Hij sneert naar zijn ex door als grap zijn juridisch team, dat uit stripfiguren bestaat, aan hem voor te stellen.

TikTok-trend over verheerlijken van traditionele huisvrouwen doet veel stof opwaaien
In films, series en ook in het dagelijkse leven speelt feminisme een steeds grotere rol. Maar als we TikTok moeten geloven, is er niets lekkerder om als vrouw de hele dag te poetsen totdat je man terugkomt van zijn werk. De zogenoemde 'tradwifes', oftewel: traditionele huisvrouwen, veroveren het internet en kunnen rekenen op schoonmaakemmers vol kritiek.

Britney Spears voor het eerst in het openbaar gespot na scheiding: fans maken zich zorgen
De gebroken Britney Spears (41) is gisteren voor het eerst sinds de aangekondigde scheiding naar buiten gegaan om gefrituurde kip te kopen. Het werd een eenzaam nachtelijk uitje. De scheiding van haar echtgenoot zou inmiddels een nare wending hebben gekregen, want Britney en Sam schijnen niet meer met elkaar te praten.

Slapeloze nachten voor Koning Charles: 'Vreest voor onthullingen over vriendschap Prins Andrew en Jeffrey Epstein '
Prins Andrew (63) bezorgt zijn broer Koning Charles (74) weer slapeloze nachten. De koning zou namelijk bang zijn dat er onthullingen aan het licht komen over de vriendschap tussen Andrew en Jeffrey Epstein...

Ouders overleden kinderen Stint-drama doen vijf jaar later hun hartverscheurende verhaal
Op 20 september 2018 gaat het in Oss vreselijk mis met een elektrische bolderkar. Het voertuig komt op een spoorwegovergang terecht en wordt aangereden door een trein. Vier kinderen komen om het leven. In 'Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders' doen de ouders van de overleden kinderen nu hun dappere verhaal. Wij spraken Humberto Tan (57); die de indrukwekkende documentaire maakte.

Tina Nijkamp: 'Hélène Hendriks is de kijkcijferkoningin van deze zomer'
De zomer komt langzaam maar zeker tot een eind en we kunnen toch wel concluderen dat de tv de afgelopen twee maanden alles behalve dood was. Mede dankzij het slechte weer waren er namelijk heel wat kijkcijfer-successen. We zetten ze even voor je op een rijtje.

Knokke Off-ster Eliyha wordt overspoeld met privéberichten van verliefde fans
De spannende serie 'Knokke Off' staat al weken bovenaan in de Netflix top 10. In de Vlaams-Nederlandse reeks draait het om geld, bedrog, liefde.. én om de Hollandse hunk Daan. Aan de 21-jarige Eliyha Althena de eer om die rol te vertolken en amai, daar is hij natuurlijk rete-trots op!

Fatima Moreira ziet Sarina Wiegman niet snel overstappen naar mannenvoetbal: 'Is geen Ronald Koeman'
Na een zinderende finale greep Sarina Wiegman (53) met de Engelse ploeg vanmiddag nét naast het goud op het WK voetbal in Australië en Nieuw-Zeeland. De Nederlandse coach mag dan wel de wereldbeker aan zich voorbij laten gaan, ze kan absoluut met trots terugkijken naar de prestaties van haar team op het toernooi. En er lijkt nog veel meer succes aan te komen voor deze nuchtere Hollandse...

Holly Mae Brood en Viktor Verhulst worden onzeker van knappe Love Island-kandidaten
Fans vrezen misschien dat ze in een zwart gat terechtkomen als 'B&B Vol Liefde' volgende week is afgelopen, maar géén paniek! Holly Mae Brood (28) en Viktor Verhulst (29) zijn in het vliegtuig gestapt, want het vierde seizoen van datingprogramma 'Love Island' gaat bijna weer van start. Tussen de opnames door hadden de twee gelukkig eventjes tijd voor ons!

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 20 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie