Uitzending
RTL Boulevard - 23-6-2023

23-6-2023

RTL Boulevard

685 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De duikboot die naar de Titanic afzonk. -Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Johnny de Mol over het succes van quizzen op TV. -André Rieu en zijn geheimzinnig onderonsje met de Paus. -Sylvie Meis is na haar scheiding met Niclas Castello weer op de markt, maar alle aandacht gaat nu eerst naar grote liefde Damian.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gia Bab schittert op cover van Vogue: 'bizar'
Als het over de rijzende sterren in de internationale modellenwereld gaat, dan hoort de 35-jarige Gia Bab daar zeker bij. Deze Surinaams-Nederlandse transvrouw vliegt de wereld over en laat op menig catwalk een onuitwisbare indruk achter. Hoog tijd voor een kennismaking!

De paus raakt gevoelige snaar bij Andre Rieu: 'een hele eer'
André Rieu (73) had vandaag een zeer bijzondere ontmoeting met, jawel de Paus. En nee, dan heb ik het niet over die uit 'Mocro Maffia', maar over Paus Franciscus uit Rome. Samen met 200 artiesten van over de hele wereld, mocht de violist als enige Nederlander het hoofd van de Rooms-Katholieke kerk een handje schudden. Wij spraken hem exclusief in Rome.

Sylvie Meis is trots op zoon Damian: 'Beste zoon van de wereld'
Sylvie Meis (45) pakt haar leven na de scheiding met Niclas Castello (44) weer op. Tijdens een groot event in Berlijn straalt ze op de rode loper en vraagt de pers haar het hemd van het lijf. Sylvie praat als trotse moeder over haar zoon Damian (17), die na de zomer naar Ajax gaat en die ze, door zijn voetbalcarrière, maar weinig ziet. En dan wordt er door de pers ook gevraagd naar een nieuwe liefde.

Broer AH-verdachte zag steekpartij al aankomen: 'Niet goed in zijn hoofd'
De 56-jarige Jamel L. stak dinsdagochtend een medewerker van een Albert Heijn in Den Haag dood. Een daad die volgens zijn eigen familie voorkomen had kunnen worden. Al jarenlang was de geesteszieke en agressieve Jamel een tikkende tijdbom waar niemand zich raad mee wist. In 2016 kreeg hij nog een TBS-behandeling opgelegd op Curaçao. Maar telkens ontsprong Jamel de dans. Tot grote afschuw van zijn halfbroer Juner, die zijn verhaal bij ons doet.

Rico Verhoeven staat te popelen om nieuwe film: 'Wanneer mogen we'
Onze verslagever Lais van Niel was vandaag aanwezig bij de cover lancering van Masters Magazine. Rico Verhoeven (34) en zijn vriendin Naomi schitteren op de cover. We vroegen ze naar deze bijzondere onthulling en Rico verklapt dat hij bezig is met een nieuwe Hollywood film.

Tegenslag voor Hans uit B&B: 'nog nooit zoiets meegemaakt'
Wie betaald de schade? Hans! Vervelend nieuws namelijk voor Hans uit B&B vol liefde. Er is namelijk bliksem ingeslagen in zijn huis in Frankrijk. Zo is de bliksem ingeslagen in zijn computer, televisie, wifi, stroomkabels en lampen. Hij moet dan ook 'nogal wat klussen voordat het seizoen begint'.

Tijl Beckand vindt Ruben Nicolai 'een geboren quizmaster'
Je zou denken dat we met deze tropische temperaturen niet voor de buis zitten. Maar niks is minder waar. Tv-programma's als 'Ik weet er alles van' met Ruben Nicolai (48) en 'De Slimste Mens' scoren juist heel goed in de zomer en dus spelen de zenders erop in. Met de hele familie lekker meequizzen lijkt dé kijkcijferhit van deze zomer te zijn.

Titanic-regisseur waarschuwde dat duikboot onveilig is: 'valse hoop'
Inmiddels is duidelijk dat de expeditie naar de Titanic fataal is afgelopen voor alle avonturiers aan boord van de verdwenen duikboot nu de brokstukken zijn gevonden. Vandaag laat Titanic-regisseur James Cameron (68) van zich horen. Hij kent het gebied rondom het wereldberoemde scheepswrak als geen ander en waarschuwde al eerder dat de duikboot mogelijk onveilig zou zijn.

Waldemar heeft 'immens' veel respect
Het leven van Nederlands bekendste militair Marco Kroon (52), is op zijn zachts gezegd omstreden te noemen. Naast zijn heldenstatus door zijn verdienste in Afghanistan komt hij ook vaak in opspraak en belandt hij onlangs nog in de gevangenis voor mishandeling. Genoeg voer voor een eigen speelfilm dus, genaamd 'Vuurlinie', waar wij exclusief de eerste beelden van mogen laten zien.

Albert Verlinde droevig om overlijden Willem Nijholt: 'Komt met voorrang de hemel binnen'
Acteur Willem Nijholt is vrijdagochtend in zijn slaap op 88-jarige leeftijd overleden. Dat heeft een woordvoerder van de familie gemeld. De acteur kreeg vanaf de jaren zestig rollen in diverse producties, zoals de musical 'Irma la Douce' en 'De Stunt'. Ook op televisie was hij regelmatig te zien, in onder meer 'Oebele' en 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?'

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 23 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie