Uitzending
RTL Boulevard - 21-6-2023

21-6-2023

RTL Boulevard

603 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Gesprek met de ladies van And Just Like That, waaronder Sarah Jessica Parker. -Eva Jinek scoort weer als vanouds. Zelfs Angela de Jong is vol lof over de talkshowkoningin. -André Hazes en zijn muzikale vrienden praten ons bij over de nieuwe concertreeks van Holland Zingt Hazes 2024. Lieke Martens trouwde vorige week met Benjamin van Leer. Ze vertelt over haar wittebroodsweek.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Derde concert Holland zingt Hazes hangt in de lucht
'Holland Zingt Hazes' komt volgend jaar weer met een nieuwe concertreeks en om de fans alvast een beetje enthousiast te maken is er vandaag al een grote persdag. André Hazes (29), Jeroen van der Boom (50), Jamai (36) en nieuwe aanwinsten Wolter Kroes (54) en Douwe Bob (30); ze zijn allemaal van de partij in een zonovergoten Amsterdam.

Moeder 11-jarige Mike verdacht van moord op kind: 'Antidepressiva en slaapmiddel toegediend'
Münchhausen by proxy is een omstreden aandoening bij, veelal, moeders die hun kind op verschillende manieren ziek maken én houden door ze bijvoorbeeld te vergiftigen. Het kwam vandaag ter sprake in de verdrietige en schokkende rechtszaak rond de 11-jarige Mike. Hij is er niet meer, het OM verdenkt zijn moeder van moord en wil haar 12 jaar de cel in met tbs met dwangverpleging.

Lieke Martens blikt terug op droomhuwelijk: 'Mooie herinneringen voor altijd'
Een week geleden trad topvoetballer Lieke Martens (30) in het huwelijk met haar Benjamin. Daar kon ze nauwelijks een beetje van bijkomen, want ze moet keihard aan de bak met haar mede Oranje-Leeuwinnen om zich voor te bereiden op het WK volgende maand. Fatima ging langs bij de training en wilde alles weten van het huwelijk.

Pharrell Williams verrast vriend en vijand met eerste show Louis Vuitton
Met nummers als 'Happy' en 'Blurred Lines' op zijn CV zou je denken dat Pharrell Williams' (50) zijn carrière al genoeg hoogtepunten heeft gehad. Maar goed, we weten allemaal: uiteindelijk maken kleren de man. De artiest maakte gisteravond in Parijs zijn debuut als creatief directeur van Louis Vuitton. En dat blijkt, net als zijn muziek, een dikke hit te zijn.

Sterrencast And Just Like That geeft details over rol Samantha Jones
De vriendinnen Carry, Miranda en Charlotte maken al sinds de nineties de straten van Manhattan onveilig, en zelfs nu ze iets ouder worden, is hun leven in New York nog steeds behoorlijk turbulent. Of het nou gaat om Manolo's of 'Men I Like To Fuck-lijst'; in het nieuwe seizoen van 'And Just Like That', komt alles weer voorbij. Eric de Munck (40) had weer eens een leuk taakje; hij mocht de sterren spreken. Ook over de terugkeer van Samantha Jones.

Staatsbezoek aan België een groot succes: 'Máxima en Mathilde lijken bijna twee zussen'
Na een bloedige revolutie in 1830 werden Nederland en België bruut van elkaar gescheiden, maar nu, bijna 200 jaar later, merk je daar niks meer van. Sterker nog: Koning Willem-Alexander (56) en Koning Filip (63) en Koningin Máxima (52) en Koningin Mathilde (50) zijn dikke vrienden! Zo bleek ook op de tweede dag van het Staatsbezoek aan onze zuiderburen.

Angela de Jong snapt torenhoge kijkcijfers talkshow Jinek: 'Waanzinnig mooie televisie'
Ze kan vlijmscherp prikken, empathisch meehuilen, of een gebbetje onder de gordel maken met haar gasten. De zwangere Eva Jinek (44) is na een tijd van kwakkelende kijkcijfers terug op de toppen van haar kunnen, en hoe! Na deze week komt er echter voorlopig een einde aan haar talkshow.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 21 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie