Uitzending
RTL Boulevard - 22-5-2014

22-5-2014

RTL Boulevard

1120 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gers Pardoel lanceert nieuw album
'Ik neem je mee' en 'Bagagedrager' wie kent de liedjes van Gers Pardoel niet?! Morgen komt zijn tweede album uit met de titel 'De toekomst is van ons' en hoewel de druk om zichzelf te overtreffen hoog is, blijft de rapper cool .

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Baas B en GTST Robin Martens slaan handen ineen
Bart Zeilstra heeft samen met Jayh (uitspreek Jay) een nieuwe single opgenomen. En daar hoort natuurlijk een clip bij. En daarvoor hebben ze de hulp ingeroepen van een GTST actrice!

Ook Gordon doet mee aan WK-hype
De oranjekoorts bij het publiek moet nog 'n beetje loskomen, maar in de hitlijsten zit er al muziek in, en ook Gordon haakt daarop in.

'Jonge criminelen zijn niet te stoppen'
De Amsterdamse politie zit met de handen in het haar. Ze lijken de strijd tegen de nieuwe generatie criminelen, die vooral uit Marokkaanse jongeren bestaat, te verliezen. Dat stelt misdaadjournalist Paul Vugts, die onderzoek deed naar deze keiharde gangsters.

Verloofde George Clooney is 'pientere tante'
George Clooney, de eeuwige vrijgezel, stapt binnenkort nu dan echt in het huwelijksbootje met Amal Alamuddin. Haar naam klinkt als een Disney-prinses, maar Amal is een internationale topadvocate.

Giel Beelen nog beetje licht in zijn hoofd
Giel Beelen was na een record van 198 uur non- stop radiomaken toch even toe aan een dagje vrij. Maar vandaag ging hij weer vol aan de bak met zijn ochtendshow.

Cas en Tatum niet Stuk! te krijgen
Pesten is een heel oud en hardnekkig probleem wat nu door alle social media alleen maar is verscherpt, maar tegelijkertijd is er ook meer aandacht voor dan ooit tevoren. Bijvoorbeeld nu weer met de nieuwe film Stuk!

Haagse rechtbank wil mannen voortrekken bij sollicitatie
De rechtbank in Den Haag vindt dat er in hun district teveel vrouwen bij de rechterlijke macht werkzaam zijn. Voor de balans zou daar moet snel wat aan moeten veranderen, vinden ze, maar een oplossing lijkt nog niet zo makkelijk.

Romcom-experts Adam en Drew weer op witte doek
Drew barrymore en Adam Sandler hebben voor de derde keer hun filmkrachten gebundeld. Deze week gaat hun nieuwe romcom Blended in Amerika in premiere en wij spraken de twee exclusief in Berlijn.

Bodemprocedure om Zwarte Piet
Sinterklaas zit in Spanje; waarschijnlijk net als wij in de tropische temperaturen, met z'n staf op een paddle board lekker op het water. Maar ondertussen houdt hij hier in Nederland de gemoederen al flink bezig.

Pearl Jozefzoon in huwelijksbootje gestapt
Musical-ster Pearl Jozefzoon is vandaag getrouwd.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 22 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee