Uitzending
RTL Boulevard - 21-5-2014

21-5-2014

RTL Boulevard

1224 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Doutzen: Gezin is zo wel compleet
Als alles goed gaat kunnen Doutzen Kroes en Sunnery James eind juli hun tweede kindje in hun armen sluiten, maar deze week werd er nog gewoon keihard gewerkt in NY. Wij waren exclusief bij Doutzen's laatste klus voor Samsung aanwezig.

B-Brave verkoopt Melkweg uit
Spannende tijden voor B-Brave, want vrijdag sluiten ze hun De Eerste Date-tournee af in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam!

Michael van der Plas 11 juni voor de rechter
Het is inmiddels een jaar geleden dat Michael van der Plas werd aangehouden op verdenking van het aanschaffen van een vuurwapen en het handelen in verdovende middelen. Nu is bekend dat de rechter zich op 11 juni over de zaak van het Haagse anabooltje buigt, maar er is meer.

Zweedse royals staan in het rood
Bijna iedereen staat weleens in de min, maar dat ook royals ervaring hebben met de rode cijfers lijkt misschien een beetje raar. Toch gaat het met de financie?n van het Zweeds Koninklijk Huis momenteel niet bepaald voor de wind..

Ireen Wst weer onder de pannen
Het heeft even geduurd, maar na een welverdiende vakantie is ook de beste Nederlandse Olympie?r ooit, oftewel Ireen Wust onder de pannen bij een nieuwe schaatsploeg. Wij spraken de topsporter en haar trotse coaches Marianne Timmer en Gianne Romme.

Lotte van Beek laat zich flink vertroetelen
Wat een welverdiende wintersportvakantie had moeten worden, eindigde voor schaatsster Lotte van Beek in een nachtmerrie. Lotte heeft eind vorige maand tijdens haar skivakantie een zware knieblessure opgelopen.

Beatrix warm onthaald op Sint Maarten
Prinses Beatrix is nog steeds op het prachtige Sint Maarten.

Uitspraak Charles zorgt voor ophef in Engeland
Prins Charles en zijn Camilla werken zich een slag in de rondte, zo is het illustere duo momenteel op tour in Canada. Hoewel de gebruikelijke activiteiten soepel verlopen, zorgt een uitspraak van Charles voor heel wat ophef in Engeland..

Woezel en Pip pakken de hoofdrol in Kinderen
Een bijzondere samenwerking vandaag voor Dinand Woesthoff's Woezel en Pip.

Ilse en Waylon plannen Europees tournee
Voor Ilse DeLange was het gisteren weer eens tijd voor een optreden zonder haar muzikale wederhelft van de Common Linnets, Waylon. In het Rijksmuseum mocht ze voor deelnemers de Bankgiroloterij een exclusief showtje weggeven voor de Nachtwacht.

Koning slaat laatste munt met Beatrix
Koning Willem-Alexander had vandaag een emotioneel moment tijdens zijn bezoek aan de Nederlandse Munt...

Ook Tijl, Ruben en Jamai komen met voetbalkraker
Als artiest tel je tegenwoordig niet meer mee zonder eigen WK-hit. En dus geven Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jamai ook een voorzetje voor een voetbalkraker.

Rudolph van Veen kookt voor Servirs
Onze bekendste tv-kok, Rudolph van Veen, heeft besloten om in actie te komen voor de slachtoffers van de watersnoodramp in de Balkan...

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 21 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie