Uitzending
RTL Boulevard - 21-12-2019

21-12-2019

RTL Boulevard

278 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gert Verhulst draagt Samson-stokje over aan dochter Marie
In het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs ging vanmiddag de Samson & Gert Afscheidsshow in première. Gert Verhulst, die dertig jaar het baasje is geweest van Samson, wees tijdens de première van de show zijn langverwachte opvolger aan.

Mocro Maffia-cast kan niet wachten op tweede seizoen
Het is nog even wachten, maar een volgend, moordend seizoen van de hitserie Mocro Maffia staat alweer voor de deur. Als we de acterende kwajongens mogen geloven zijn de inmiddels geschoten scènes nog gruwelijker!

Samantha Steenwijk: 'Kersthits gaan verloren zonder steun van radio'
Zet een willekeurig radiostation aan en de kerstliedjes schallen je om de oren. De golden oldies kennen we allemaal, maar er komen ook steeds meer nieuwe pareltjes van eigen bodem bij!

Cats-film wordt verscheurd door recensenten: 'Verschrikkelijk'
Het is één van de succesvolste musicals ooit, Cats. En dit poezelige verhaal is nu verfilmt. De grootste film- en popsterren kruipen in de huid van de zingende en dansende straatkatten.

Strijd der titanen barst los tussen Rico Verhoeven en Badr Hari
Maandenlang werd reikhalzend uitgekeken naar wat wel 'het gevecht van de eeuw' genoemd wordt en vanavond is het dan eindelijk zover: Badr Hari neemt het op tegen Rico Verhoeven.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 21 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie