Uitzending
RTL Boulevard - 20-12-2019

20-12-2019

RTL Boulevard

321 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Star Wars maakt furore met nieuwe Skywalker-film
De aller- aller- allerlaatste Star Wars-film van de originele saga bemachtigt deze week zonder problemen de eerste plaats in de Nederlandse bioscopen. Maar het máákproces van The Rise of Skywalker verliep toch ietsje minder vlekkeloos.

Nikkie Plessen tovert Ziggo Dome om tot mode-walhalla
Voor onze Nikkie is de sky de limit. Gisteravond toverde zij het Ziggo Dome om tot een heus fashion-walhalla voor de presentatie van haar nieuwe modecollectie. En een spectaculair concert.

Danny Vera neemt Top 2000 Award in ontvangst
Het is hem niet gelukt om Queen van de troon te stoten, toch mag Danny Vera zich met zijn nummer 4 positie de hoogste nieuwe binnenkomer noemen in de NPO Radio 2 Top 2000. De zanger is hier vandaag voor bekroond met de Top 2000 Award.

Jeroen Pauw neemt na vijf jaar afscheid van talkshow
Jeroen Pauw stopt na ruim veertien jaar als talkshowhost. Hij heeft - op een paar grootheden na - iedereen aan tafel gehad die hij wilde. Lex Uiting bracht hem vandaag een verrassing om alvast moed in te drinken voor de allerlaatste aflevering.

Rechtszaak tegen Privé eindigt in domper voor Bridget Maasland
Bridget Maasland heeft haar kort geding tegen de Telegraaf verloren, ze had een schadevergoeding van 7500 euro en een rectificatie geëist van een artikel van Privé waarin wordt beweerd dat ze op het huwelijk van Patty Brard 'een huwelijksnacht beleefde' met André Hazes.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 20 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie