Uitzending
RTL Boulevard - 21-8-2020

21-8-2020

RTL Boulevard

347 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Freek van Suzan & Freek ltterlijk met de billen bloot in nieuwe clip
Suzan & Freek komen uit de Achterhoek, net als rapper Snelle. Dit bracht de drie artiesten bij elkaar voor een ode aan dit stuk Nederland. Mt bijzondere clip...

Minnares Spaanse koning Juan Carlos doet boekje open
Begin deze maand verliet de Spaanse oud-koning Juan Carlos (82) na de nodige geruchten over zijn duistere zaakjes het koninkrijk. De onderzoeken naar zijn misstanden zijn nog in volle gang en gaan zelfs terug naar 2012, toen hij in Botswana op olifantenjacht was met zijn minnares. Die vrouw, Corinna, doet nu een boekje open over haar ex-geliefde.

Advocatuur is woest: 'Je hebt je aan de regels te houden'
In de klopjacht naar Ridouan Taghi (42) volgde de politie enkele advocaten die in Dubai een afspraak zouden hebben met de meest gezochte man van Nederland. Nu is daar felle kritiek op.

Chantal Janzen krijgt het drukker dan druk: 'Echt hysterisch'
Chantal Janzen (41) is na een zonovergoten vakantie met haar gezin weer terug in Nederland en gelijk aan het werk gegaan. De presentatrice gaat een druk tv-jaar tegemoet met opnames van 'Holland's Got Talent', 'The voice of Holland' en 'Oh Wat Een Jaar!'. Aan ons vertelt ze ook dat ze met een gloednieuw programma komt.

Monica over passen in Slimste Mens: je moet tactisch spelen
De deelname van Monica Geuze (25) aan 'De Slimste Mens' blijft niet onopgemerkt. Kijkers valt op dat de YouTuber wijselijk haar mond houdt. Wij spraken haar over haar overwinningen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 21 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie