Uitzending
RTL Boulevard - 20-11-2013

20-11-2013

RTL Boulevard

1091 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Familie Genee op de gezonde toer
Wilfred Genee bewijst maar weer eens dat hij meer kan dan alleen praten over voetbal. Samen met zijn vrouw Lili heeft hij een boek geschreven over kindervoeding.

Pieter en Margriet naar New York
Vorige week werden we nog opgeschrikt door het bericht dat prinses Margriet niet naar Sydney wilde afreizen vanwege de ziekte van haar zoon prins Bernhard, maar vandaag kwam er beter nieuws.

Verliezer Arrold eist miljoenen van Miljoenenjacht
Hij is de man van verloren vijf miljoen, Arrold van den Hurk, en hij laat het er niet bij zitten. In Miljoenenjacht won hij 125.000 euro, maar samen met advocaat Peter Plasman begint hij nu een rechtszaak tegen Endemol.

Woede om 'racistische' opmerking Gordon
Een hoop ophef vandaag over een opmerking van Gordon in Holland's Got Talent.

Zangeres Do strikt wereldberoemde rapper voor single
Een bijzondere nieuwe single van zangeres Do samen met de wereldberoemde producer Pitbull...

Jan Smit krijgt energie van theatertour
Er breken drukke tijden aan voor Jan Smit. Hij is niet alleen net vader geworden van zoontje Senn, maar onlangs bracht hij ook nog zijn nieuwe album The Rockfield Sessions uit. En daarmee staat hij komende maanden in de theaters door het hele land. Gisteravond mochten we in Hoorn bij hem langskomen.

Warm onthaal koningspaar op de Caribbean
Net nu de winter bij ons volop heeft toegeslagen met nachtvorst, regen en wind, verblijft ons koningspaar al anderhalve week op de Nederlandse Antillen. Wij vroegen onze special reporter om verslag te doen.

Robert ten Brink tekent opnieuw bij RTL
De tijd vliegt als het gezellig is, zo ook bij Robert ten Brink. Het is alweer twee jaar geleden dat hij zijn laatste contract bij RTL tekende en dus is het de hoogste tijd voor een verlenging.

Koningin Paola gaat voor nieuwe coupe
Vrouwen veranderen wel vaker van kapsel, en daar kijkt niemand van op, sterker nog, veel mannen zien het niet eens, maar dat veranderd allemaal als je een Belgische koningin bent. Dan haal je alle voorpagina's.

Jongensdroom Peter R. de Vries in vervulling
Amsterdam was vandaag het decor voor 'The Kidnapping of Freddy Heineken': de Hollywoodverfilming van het boek van Peter R. de Vries, met niemand minder in de hoofdrol dan... Anthony Hopkins.

Mark Rutte op bezoek in IndonesiŽ
Vandaag begint Mark Rutte aan een grootscheepse handelsmissie in Indonesie?. In de voormalige Nederlandse kolonie ligt ook een groot deel van zijn eigen familiegeschiedenis..

Ruud en Estelle weer voor de rechtbank
Ruud Gullit en Estelle waren vanochtend weer bij de rechtbank.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 20 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie