Uitzending
RTL Boulevard - 15-11-2013

15-11-2013

RTL Boulevard

889 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sinterklaasintocht met extra beveiliging
Morgen vaart de pakjesboot van Sinterklaas en z'n PIETEN weer Nederland binnen. En de intocht van 2013 lijkt nu al de meest besproken Sinterklaasintocht in de geschiedenis....

Outfits Maxima op Caribische eilanden
Ons koningspaar brengt de afgelopen dagen door op de Caribische Eilanden voor een kennismakingsbezoek, en onze koningin Maxima zorgt er natuurlijk voor dat ze er altijd piekfijn uitziet.

Fabienne de Vries in verwachting
Het was een tijdje stil rondom presentatrice Fabienne de Vries, maar daar komt vandaag verandering in.

Gordon verrast met Gouden Plaat
Het is 22 jaar geleden dat de solo-artiest Gordon een gouden single in ontvangst mocht nemen. Maar vanochtend was het weer eens zo ver hoor!

Robbie Williams over kindje en album
Robbie Williams is lekker bezig! Aanstaande maandag komt zijn nieuwe album 'Swings both Ways' uit en hij is druk, druk, druk met zijn dochtertje Teddy. Hoog tijd dus voor een exclusief interview met 'm!

Opening expositie Dior
Hoewel Christian Dior zelf in 1957 overleden is, leeft het modemerk meer dan ooit. In Parijs is er nu een expositie ingericht ter ere van het parfum 'Miss Dior'. Voor ons aanleiding om 's in de geschiedenis van de ontwerper te duiken.

Nieuwe bundel Daphne Deckers
Daphne Deckers schrijft al meer dan tien jaar de ene na de andere column. En dus is er genoeg materiaal voor een nieuwe bundel.

De stijl van Lady Gaga
Deze week presenteerde Lady Gaga haar nieuwe album 'Artpop' op een wel heel kunstzinnige manier: in een zwevende jurk. Speciaal voor haar nieuwe plaat werkte ze samen met de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons.

20ste nummer 1-hit Marco Borsato
Het is een grote dag voor Marco Borsato. Voor de twintigste keer weet hij de nummer 1-positie te pakken!

Ruud Gullit: ik moet mijn kinderen beschermen
Ruud Gullit, die kwamen we gisteren tegen bij een feestje in Amsterdam.

The Voice of Holland gaat live
Over ruim een uur gaat The Voice of Holland weer live. Dat betekent knikkende knietjes bij de kandidaten, weten de deelnemers uit vorige edities. Maar wat maken ze nog meer door op dit moment? We zochten een aantal oud-kandidaten op om het ze te vragen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 15 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie