Uitzending
RTL Boulevard - 19-2-2016

19-2-2016

RTL Boulevard

701 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Peter R. vereeuwigt op rechtbanktekening
De verleiding is soms groot, maar het is nog altijd streng verboden om in de rechtbank een foto te maken van verdachten. Gelukkig hebben we daarom rechtbanktekenaars, en wie nog denkt dat zij altijd potlood en papier gebruiken, heeft het mis.

Wereldsterren azen op Nederlandse producer Boaz van de Beatz
Bij de naam Boaz de Jong gaat waarschijnlijk niet meteen een belletje bij je rinkelen. Toch is de 27-jarige producer, beter bekend als Boaz van de Beatz verantwoordelijk voor hits die we allemaal kennen. Gisteravond werd de muziekvirtuoos bekroond met een Slam! Dutch Dance Award.

SP'er Michiel van Nispen maakt zich zorgen over bezuinigingen
De bezuinigen van de Tweede Kamer ontzien niets en niemand. Ook het Forensisch onderzoek bij het NFI ontkomt er niet aan. SP Tweede Kamerlid Michiel van Nispen maakt zich grote zorgen.

Sacha Baron Cohen zet Amsterdam op zijn kop als Nobby
Sasha Baron Cohen laat zich weer van zijn grappigste kant zien in de nieuwe film Grimsby. Speciaal voor RTL Boulevard kroop de acteur in de huid van zijn alter ego Nobby en ging liep hij door de Amsterdamse straten. Dat leverde hilarische taferelen op.

SKY-ster op de bhne tijdens Symphonica in Rosso
Nog n week wachten en dan begint Marco Borsato aan het tweede deel van zijn reeks Symphonica in Rosso-concerten. Vandaag onthulde onze entertainmentdeskundige Mattie Valk dat de hoofdrolspeelster van de musical SKY, Lisse, ook zal stralen op de bhne.

Peter R.: Volkert van der G. heeft kort geding terecht gewonnen
De rechter bepaalde vandaag in een kortgeding dat de moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der G., niet langer verplicht psychisch behandeld hoeft te worden. Misdaaddeskundige Peter R. de Vries staat achter de beslissing van de rechter, zo vertelde hij vanavond in RTL Boulevard.

Carice van Houten verovert definitief harten van Amerikanen
Gisteravond kon je in Amerika bijna geen zender aanzetten zonder onze Carice van Houten te zien. De actrice zat onder meer op de bank bij de talkshow van Seth Meyers. Het is opvallend dat ze in Hollywood zoveel interviews doet. In Nederland is het namelijk heel moeilijk om de Game of Thrones-ster te spreken.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 19 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie