Uitzending
RTL Boulevard - 12-2-2016

12-2-2016

RTL Boulevard

677 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zarayda Groenhart voor even in Kanye-wereld
Zarayda Groenhart is op vakantie in New York en toen zij hoorde dat Kanye West zijn album lanceerde op Madison Square Garden was ze er als de kippen bij om een kaartje te bemachtigen.

Album lancering Kanye West: groots, vaag en zweverig
Er keken wereldwijd twintig miljoen mensen naar de album lancering van Kanye West. De rapper had de show groots aangekondigd en dat was het ook, maar ook een beetje vaag en zweverig.

Transgender siert cover Men's Health
Op de covers van Men's Health schitteren altijd de meeste knappe en vooral strakke mannen. Bij onze oosterburen siert de Duitse Benjamin Melzer op de voorpagina. Lekker bijzonder, zou je denken. Nou, best wel want het model is geboren als Yvonne.

President Obama op de koffie bij Ellen DeGeneres
De Amerikaanse president Barack Obama is donderdag aangeschoven voor de opnames van The Ellen DeGeneres Show. Het werd een enerverende tte--tte.

Over en uit met bloot in Amerikaanse Playboy
Het is over en uit met de blote borsten in de Amerikaanse Playboy. GTST-actrice Marly van der Velden schitterde ook ooit in het blootblad en begrijpt niets van de nieuwe koers van Playboy.

'We kennen Dirk van Divorce, hij is geen SBS-man'
Dirk Zeelenberg gooit de handdoek in de ring en stopt per direct met het SBS-programma Thuis op Zondag. Televisiekenners zetten al vanaf dag een hun vraagtekens bij de show met het presentatieduo Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 12 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie