Uitzending
RTL Boulevard - 17-11-2018

17-11-2018

RTL Boulevard

509 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Boer Jaap en Marnix gaan eindelijk een keuze maken
Alle Boer zoekt Vrouw-fans zitten zondagavond op het puntje van hun stoel, want boer Jaap en Marnix gaan een keuze maken. Oud-Bzv-deelnemer Henk schijnt zijn licht op het belangrijke keuzemoment.

Dave en Donny Roelvink nemen afscheid van oma
Afgelopen week overleed Dien, de oma van Dave en Donny Roelvink. Vandaag namen ruim 200 mensen afscheid van de 90-jarige dame.

Olcay vindt Maxim Hartman 'best een seksistische vent'
Een relletje in tv-land, want Maxim Hartman riep in Pauw dat 'ie liever heeft dat Dionne Stax iets minder strakke shirtjes draagt. Dionne is daar niet van gediend en postte erover op Twitter. Ook Olcay heeft wel eens een aanvaring gehad met Maxim.

Sterrenkapper geeft vluchtelingen een nieuwe look
Normaal knipt ze sterren als Mxima en Doutzen Kroes, maar nu is Ilhan Mestour op Lesbos om vluchtelingen van een nieuw kapsel te voorzien. Ilhan hoopt zo dat deze mensen zich weer een beetje de oude kunnen voelen.

Robin Hood is terug in een nieuw jasje
Het verhaal van Robin Hood is al vaak verschenen op het witte doek. En nu komt er een nieuwe versie met Jamie Foxx en Taron Egerton.

Het Nederlands elftal is er weer helemaal klaar voor
Na heel wat tegenslagen kunnen we eindelijk weer een beetje juichen, want het Nederlands elftal gaat als een speer. RTL Boulevard-voetbaldeskundige Simon Zijlemans is bij ons om te vertellen over dit enorme succes.

Olcay en hulppiet Dael verwelkomen de Sint
Sinterklaas is weer in Nederland! Olcay ging op pad met hulppiet Dael om de goedheiligman te verwelkomen. En Dael hielp gelijk om een aantal kids te interviewen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 17 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie