Uitzending
RTL Boulevard - 15-11-2018

15-11-2018

RTL Boulevard

336 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Céline Dion slaat een nieuwe weg in
In navolging van vele beroemdheden, is ook Céline Dion haar eigen kledinglijn begonnen, speciaal voor kinderen. En één ding is nu al zeker: de outfits zijn lang niet zo zoet als de liedjes van de superster.

Ex Lange Frans wil met Lil' Kleine knokken in Boxing Stars
Lange Frans en Lil' Kleine zijn verwikkeld in een flinke ruzie. De ex-vrouw van Lange Frans, Daniëlle van Aalderen, heeft de oplossing: het uitvechten in de ring!

Lange Frans roept Lil' Kleine op om eindelijk eens sorry te zeggen
Het gezegde eigen roem stinkt lijkt rapper Lil' Kleine op het lijf geschreven. Jarenlang hielpen Lange Frans en zijn ex-vriendin Danielle de kleine rapper op weg naar een contract. En nu, jaren later, krijgen zij stank voor dank.

ZIEN: Kerstcommercial met Elton John gaat compleet viral
Terwijl hier het Sinterklaasfeest nog moet beginnen, zitten onze Britse buren alweer helemaal in de kerstsferen! Op de beeldbuizen schittert de een na de andere prachtige commercial. Aan niemand minder dan Elton John de taak om voor extra cadeautjes onder die kerstboom te zorgen.

Nederland zit met handen in het haar om veroordeelde pooier
Nederland staat machteloos tegenover een zeer gewelddadige veroordeelde pooier die eigenlijk het land uit moet. Het lukt justitie maar niet om hem uit te zetten. Peter R. de Vries legt uit hoe het zit.

Temptation Island VIP
De promo voor Temptation Island en dit keer met Bekende Nederlanders!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 15 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie