Uitzending
RTL Boulevard - 17-5-2018

17-5-2018

RTL Boulevard

541 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

BN'er-psychiater: 'Patty Brard heeft nu al profijt van therapie'
In het nieuwe programma BN'ers in therapie leggen Bekende Nederlanders hun hart en ziel op tafel. Volgens psychiater Esther van Fenema zijn de resultaten van de therapie nu al zichtbaar.

We kunnen 13 Reasons Why eindelijk weer bingen
Het was een van de grote successen van Netflix vorig jaar: 13 Reasons Why. Vrijdag is eindelijk het langverwachte tweede seizoen van de populaire serie beschikbaar.

Sunnery James siert sexy cover van Men's Health
Doutzen Kroes staat als model op cover na cover. Nu is het tijd voor haar man dj Sunnery James. Hij showt zijn killerbody op de nieuwe cover van Men's Health.

Donny Roelvink heeft vertrouwen in Temptation Island
Maarliefst drie BN'er-koppels stapten in het vliegtuig naar Mexico voor het grootste avontuur van hun leven: Temptation Island. Wij spraken ze voor vertrek.

Horrorvader van Bunchoten moet twee jaar brommen
Henk Koelewijn, beter bekend als de 'Horrorvader van Bunschoten'. wordt ervan beschuldigd een deel van zijn 19 kinderen stelselmatig te mishandelen, op te sluiten en met de dood te bedreigen. Vandaag hoorde hij het vonnis in deze zaak.

Marc van der Linden klaagt schoonheidsconsulente aan
Een schoonheidsconsulente heeft beelden gebruikt van Marc van der Linden, waardoor het lijkt alsof de royaltiedeskundige een behandeling heeft ondergaan bij haar kliniek. Marc neemt nu juridische stappen.

5000 politie-agenten op de been voor royal wedding
Het Engelse Windsor maakt zich op voor de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. De veiligheidsdiensten zijn druk in de weer om alles vlekkeloos te laten verlopen. Onze eigen Annemarie is erbij.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 17 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie