Uitzending
RTL Boulevard - 12-5-2018

12-5-2018

RTL Boulevard

467 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Streamingdiensten dekken zich in'
Zanger R. Kelly is nu door alle grote muziekstreamingsdiensten in de ban gedaan en dus laait de discussie op: Moet je iemand bannen die nog niet veroordeeld is, maar slechts verdachte (vooralsnog)?

Dr. Beckand en Professor Nicolai klaar voor nieuw seizoen
Ruben Nicolai en Tijl Beckand staan te popelen voor een nieuw seizoen Professor Nicolai & Dr. Beckand dat vanavond start op RTL4. Wij spraken het duo op vliegveld Twente, waar het programma is opgenomen.

'Xanax is extreem verslavend en levensgevaarlijk'
Illegale Xanax is levensgevaarlijk en de drug wint in Engeland en Amerika aan populariteit. En hoewel het in Nederland nog geen probleem vormt legt John van den Heuvel hoe schadelijk en verslavend het medicijn is.

Sieneke: Waylon heeft veel meer ervaring dan ik destijds
Gaat Waylon het vanavond doen tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival? Met Aran Bade in Portugal en Ronald Molendijk en Sieneke aan de desk blikken wij alvast voor uit.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 12 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie