Uitzending
RTL Boulevard - 15-10-2022

15-10-2022

RTL Boulevard

733 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Famke en Denzel moeten nog even niet denken aan gezinsuitbreiding
Na haar bevalling begin dit jaar is Femke Louise even helemaal klaar met social media. Hoewel ze dolblij is met zoontje Nůwie, baalt ze van haar lijf. Maar de zangeres is weer helemaal terug, en zit vooral lekker in haar vel door een gezonde lifestyle.

Styliste Roos deelt haar tips voor een knus herfstinterieur
Pompoenen, kastanjes en kaarsjes in de meest warme geuren, het kan niet gek genoeg deze herfst. Met dit ellendige weer willen we natuurlijk niet meer naar buiten en dus is het tijd om ons huis eens even een lekkere herfst make-over te geven.

Dean Lewis bestormt Nederlandse hitlijsten 'als een dolle'
Bij de naam Dean Lewis gaat er misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar zijn nummers doen dat zeer heel er goed! De Australische singer-songwriter bestormde de Nederlandse hitlijsten al eerder met 'Waves' en 'Be Alright'. Ook voor zijn volgende single heeft hij grootse plannen en daarvoor bracht hij vast een bezoekje aan Nederland.

Sneert Roxeanne Hazes in nieuwe single naar haar moeder?
Roxeanne Hazes is terug met nieuwe muziek. Gisteravond kondigt de zangeres haar nieuwe single 'Geen Sorry' aan, en geeft fans online alvast een klein voorproefje. De nieuwe plaat doet een hoop stof opwaaien; de tekst van het lied zou heel veel lijken op de ruzie met haar moeder Rachel Hazes.

Door bedreigingen Amalia laait discussie over harddrugs weer op
De bedreigingen vanuit de georganiseerde misdaad op kroonprinses Amalia zorgt voor veel opschudding. In Nederland laait de discussie over The War on Drugs en het legaliseren van harddrugs steeds feller op, vooral nu meer en meer zichtbaar is hoe de georganiseerde criminaliteit de samenleving in haar greep heeft.

BN'ers zetten zich in voor sportclubs na energie-prijsexplosies
Het gaat er al maanden over en op elke feestje heeft iedereen het wel over de hoge gasprijzen of de dure boodschappen; De prijsexplosie zorgt er voor dat ook sportclubs in zwaar weer verkeren en huishoudens stťťds minder te besteden hebben. Bekend Nederland zet zich massaal in om deze problemen iets wat te verlichten.

Fans komen massaal samen om 'Hagrid' te herdenken
We kennen acteur Robbie Coltrane voornamelijk als de 2,5 meter lange reus Hagrid uit de 'Harry Potter'-reeks. Als mentor van Harry en eeuwige goedzak, speelt hij in alle 8 films en heeft daarmee zijn definitieve stempel op een hele generatie kinderen gedrukt. Gisteravond overleed hij op 72-jarige leeftijd en zijn vrienden en collega's zijn bedroefd om zijn verlies.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 15 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie