Uitzending
RTL Boulevard - 10-10-2022

10-10-2022

RTL Boulevard

936 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Op ziekenbezoek bij Wolter Kroes. -Madonna komt op 64-jarige leeftijd uit de kast. -De locatie van Koningsdag is bekendgemaakt. -Eerste beelden van docu André Hazes.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Op ziekenbezoek bij Wolter Kroes: wát ging er nu precies mis?
De showbizzwereld schrok zich een hoedje afgelopen donderdag. Tijdens de repetities van het grootse Televizier-Ring-Gala, viel er een plank op volkszanger Wolter Kroes, die met gillende sirenes, en een gebroken pols, naar het ziekenhuis werd gebracht. Vandaag doet hij bij Lex Uiting zijn pijnlijke verhaal.

Miljuschka presenteert hét herfstdrankje van 2022: appelcider!
Geen herfst zonder kilo's en kilo's appels en peren. De fruitbomen in ons land staan er op dit moment bol van. Maar veel verder dan het bakken die ene zelfgemaakte appeltaart, of gewoon lekker vers uit het vuistje, komen de meeste mensen niet. In het buitenland maken ze er sinds jaar en dag het drankje cider van; en deze vervanger van bier of wijn is nu ook in óns land bezig met een opmars.

Wens Ruud ten Wolde komt uit: Stichting Ziek Gelukkig gelanceerd
Gisteren is het precies één jaar geleden dat collega en vriend Ruud ten Wolde overleed aan de gevolgen melanoomkanker. Vandaag - op de Internationale dag van de mentale gezondheid - wordt officieel zijn Stichting Ziek Gelukkig gelanceerd. Het doel is om mensen die de diagnose kanker krijgen meer mentale ondersteuning te bieden. Ruud's vriend Jeannot is trots op het nalatenschap van Ruud.

Ewout neemt ons mee achter de schermen in Bureau Arnhem
Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag is Ewout Genemans dit keer in Gelderland neergestreken voor Bureau Arnhem. In deze nieuwe serie probeert hij opnieuw een beeld te krijgen van de mens achter het uniform en dat belooft wederom: heftige situaties, zenuwslopende achtervolgingen en angstaanjagende momenten.

Madonna komt uit de kast: 'Doet alles voor aandacht'
Luuk laat de ietwat gekkige filmpjes van Madonna maar wat graag zien in zijn social corner, als de Queen of Pop weer 's iemand af staat te lebberen of als ze aangeeft verslaafd te zijn aan seks. Om maar wat te noemen. Maar nu post ze een wel heel opmerkelijk TikTok-filmpje, waarmee ze uit de kast lijkt te komen.

Man wijst in verkrachtingszaak naar tweelingbroer als dader
Wat doe je als bij een misdaadzaak de vermoedelijke dader een eeneiïge tweeling blijkt te zijn die alles ontkent en zijn eigen tweelingbroer aanwijst als diegene die het gedaan heeft? Een verkrachtingszaak in Drenthe heeft vandaag geleid tot een uniek DNA-onderzoek om te achterhalen wie van de twee broers de dader is. En dat zorgt voor veel vertraging en voor emoties bij het bejaarde slachtoffer in de zaal.

Donnie in de wolken met Buma NL Award: 'Heel eervol'
De BUMA NL Awards, zeg maar de Grammy's voor de gezelligheidsmuziek, zijn weer uitgereikt! Koning van het de kroeg-klapper Donnie ging met een prijs naar huis voor zijn duet met René Froger.

Annemarie legt symbolische keuze voor Rotterdam uit: 'Zó cheesy'
De strijd om welke stad tijdens Koningsdag 2023 onze koninklijke familie mag verwelkomen is gestreden. Maasstad Rotterdam trekt aan het langste eind en dus vieren Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en nóg een hele bont stoet van royals onze nationale feestdag op 27 april volgend jaar in Rotjeknor. En dat wordt dan ook gelijk een groots en meeslepend jubileum voor onze vorst!

'Docu André is pr-offensief voor iedereen die Hazes-moe is'
Andre Hazes verdween een jaar geleden uit de spotlights en sindsdien draait de geruchtenmachine op volle toeren, want wat is er nou toch allemaal met hem aan de hand?. De zanger doet in een vijfdelige documentaire voor het eerst zijn verhaal over de moeilijkste periode uit zijn leven.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 10 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie