Uitzending
RTL Boulevard - 15-3-2019

15-3-2019

RTL Boulevard

325 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Thomas Acda over eerste solo-album en voorstelling Motel
We noemen Thomas Acda vaak in 1 adem met Paul de Munnik, al bestaat dit duo al sinds 2015 niet meer. Het alleen als artiest op de planken staan gaat Thomas goed af en dan kan een eerste solo-album natuurlijk niet uit blijven.

'Even tot hier' met Niels van der laan en Jeroen Woe
Na tien seizoen de Kwis verdwijnen Niels van der Laan en Jeroen Woe vorig jaar van de buis. Binnenkort zijn de komieken als duo terug in hun nieuwe programma 'Even tot Hier'.

Willem-Alexander steekt de handen uit de mouwen bij NL Doet
Het stroomt al dagenlang van de regen en de wind giert je om de horen, maar dat weerhoudt onze royals er niet van om de handen uit de mouwen te steken voor de grootste vrijwilligersactie van ons land, NL Doet!

Aanslag bij moskeeŽn in Nieuw-Zeeland
Vol ongeloof en met afkeuring is er wereldwijd gereageerd op de aanslagen vanmorgen op twee moskeeŽn in Nieuw-Zeeland. De 28-jarige dader streamt zijn gruwelijke daad bovendien ook nog eens live op Facebook.

Koning Willem-Alexander wens MŠxima beterschap
De koning vertelt dat het goed gaat met zijn vrouw.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 15 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie