Uitzending
RTL Boulevard - 11-3-2019

11-3-2019

RTL Boulevard

924 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De sterren houden er bijzondere eetgewoontes op na
Augurkensap over de popcorn, alleen de maaltijd ruiken of driemaal per week paars eten. Sterren hebben vaak een niet zo doorsnee leven, en daar horen dan soms hele extravagante eetgewoontes bij.

De Luizenmoeder gaat ook de Duitse grens over
"Hallo klasse zwei. Wie schŲn, dass Sie da sind" Dit liedje herkent u natuurlijk direct. Het buitenland omarmt De Luizenmoeder. Er is al een Vlaamse versie en "Die Lšusemutter" is binnenkort ook een feit!

Het gaat niet goed met de jongste zoon van Michael Jackson
Het gaat niet goed met Blanket, de jongste zoon van Michael Jackson. Zijn familie maakt zich grote zorgen, want sinds de documentaire Leaving Neverland is uitgezonden praat de 17-jarige Blanket niet meer.

Kjeld Nuis zet super prestatie neer
Kjeld Nuis heeft dit weekend vleugels want hij schaatst maar liefst twee Wereld Records in Salt Lake City. Een extra knappe prestatie na een sportief lastig seizoen met ook op prive-vlak de nodige hobbels.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 11 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten