Uitzending
RTL Boulevard - 15-12-2016

15-12-2016

RTL Boulevard

317 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Luuk's top-5 fouten in Disney-films
Soms sluipt er wel eens een foutje in een film en dan is het maar een kwestie van tijd totdat een oplettende filmliefhebber het opmerkt. Luuk zette de meest opmerkelijke voor je op een rij.

Olympisch kampioen Mark Tuitert komt met fitnessrevolutie
Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert heeft als nieuwe missie om mensen te helpen binnen acht weken een fit lijf te krijgen. n van de verschillen met de duizenden voorgaande diten en programma's die al op de markt zijn is dat Mark Tuitert je persoonlijk begeleid en alle eet- en sportschema's op elkaar afstemt.

'Familie Henriquez niet ingelicht over straf agenten'
Vorig jaar juni werd de 42-jarige Mitch Henriquez op zeer hardhandige wijze gearresteerd in het Zuiderpark in Den Haag. Hij overleed een dag later aan de gevolgen van de arrestatie. Vandaag werd bekend dat twee agenten die betrokken waren bij het voorval voorwaardelijk strafontslag krijgen opgelegd.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 15 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie