Uitzending
RTL Boulevard - 13-12-2016

13-12-2016

RTL Boulevard

461 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

2016 voorspoedig jaar voor Humberto Tan
Hij schoot Het Perfecte Plaatje en won daarmee het gelijknamige RTL-4 programma, won de Omroepman van het Jaar-award, Televizierster en nog een aantal awards en prijzen. Is er ook iets wat die man niet kan?

Luuk's top-5 gekke smoesjes van celebs
Afgelopen week werd Yaya Tour, de middenvelder van Manchester City, aangehouden wegens drankgebruik achter het stuur. Zijn enigszins opmerkelijke smoes hiervoor was dat hij niet wist dat hij had gedronken... Luuk heeft voor jullie een top-5 gemaakt van meest bizarre smoezen van celebrities.

Volkert van der G. vindt ophef maar 'onzin'
Onlangs kwam in het nieuws dat Volkert van der G. wellicht weer terug moet naar de gevangenis omdat hij de voorwaarden die hij met reclassering gemaakt had heeft overtreden. Dit tot genoegen van menig Nederlander. Volkert van der G. zelf vind het allemaal maar onzin.

Madonna laat kwetsbare kant zien in 2016
2016, het jaar van Madonna. Ze verdiende maar liefst 158 miljoen euro n de ster werd verkozen tot Vrouw van het Jaar gisteren avond op de Billboard Music Awards. Ze gaf daarbij een kwetsbare en opmerkelijke speech.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 13 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie