Uitzending
RTL Boulevard - 13-8-2013

13-8-2013

RTL Boulevard

1015 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jandino aan het werk op Curacao
Jandino Asporaat is pas getrouwd, maar hij is al volop aan het werk. Middenin zijn wittebroodsweken doet hij op de Antillen en Suriname de theatertour van zijn show De Revue. Wij gingen even bij hem buurten op geboorteland Curacao.

Art Rooijakkers presenteert 'Wie is de Mol Junior'
Er staat een nieuw seizoen van 'Wie is de Mol Junior' op stapel! En dat is goed nieuws voor Art Rooijakkers!

Musicalactrice Wieneke Remmers gaat trouwen
Musicalactrice Wieneke Remmers die kennen we natuurlijk allemaal van de 'Sound of Music' en 'Op zoek naar Evita' en er is leuk nieuws!

Onderzoek naar 'royal veto' van prins Charles
Het Britse parlement gaat een onderzoek starten naar de controversie?le rol die prins Charles mogelijk heeft gespeeld in het bei?nvloeden van wetgeving door middel van 'royal lobbying'.

Prins Jaime gaat trouwen
Een paar uur voor het overlijden van prins Friso bekend werd gemaakt, kondigde prins Jaime de Bourbon de Parme, de jongste zoon van prinses Irene, aan dat hij gaat trouwen met Vikto?ria Cservenya?k.

Eerste repetitiedag musical Flashdance
Eind september is 't zover: de premiere van de musical Flashdance. Maar tot die tijd is 't vooral non-stop repeteren voor Jim, Anouk en Carry. Vandaag kwam de gehele cast voor het eerst bij elkaar.

Uitspraak Edwin de Roy van Zuydewijn
Vandaag was de uitspraak in de zaak rond Edwin de Roy van Zuydewijn. De rechter in Amsterdam eiste 100 uur werkstraf vanwege een vervalste factuur.

Dutch Valley 2013
Afgelopen weekend stroomde het festivalterrein van Spaarnwoude weer compleet vol met dansende en hossende mensen voor Dutch Valley.

Uitvaart Friso in Lage Vuursche
Zojuist is bekend gemaakt dat de uitvaart van prins Friso a.s. vrijdag zal gaan plaatsvinden in een kerkje in Lage Vuursche

Rel rondom Oprah en Zwitserland krijgt een staartje
De rel om de tas van Oprah Winfrey blijft de gemoederen bezighouden. Vandaag breekt er een nieuw hoofdstuk aan. De talkshowkoningin biedt haar excuses aan voor het hele voorval.

Laatste nieuws Friso en duidelijkheid over de uitvaart
Een dag na het overlijden van prins Friso is het nog steeds een komen en gaan van Oranjes bij paleis Huis ten Bosch in Den Haag

Naomi van As nieuwe presentatrice ZappSport.
In het nieuwe seizoen van kindersportprogramma Zappsport krijgt presentator Ron Boszhard een nieuwe, wel heel beruchte tegenstander...

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op dinsdag 13 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!