Uitzending
RTL Boulevard - 12-6-2018

12-6-2018

RTL Boulevard

303 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tuingoeroe Rob Verlinden neemt afscheid
Geheel onverwacht heeft Rob Verlinden zijn 32 jaar lange televisiecarrière in de wilgen gehangen. Zijn programma Rob's Grote tuinverbouwing is overgedragen aan zijn opvolger.

Smikkelen en smullen tijdens het Suikerfeest
De ramadan loopt op zijn eind en dat betekent dat miljoenen moslims al in de keuken staan om het Suikerfeest voor te bereiden. Tv-kok Mounir Toub kookt en bakt zich al drie slagen in de rondte.

Emotionele dag in rechtszaak Anne Faber
Michael P. staat terecht voor de moord op en verkrachting van Anne Faber. Gisteren gaf hij zelf tekst en uitleg, vandaag was de tweede dag en houdt de familie van Anne een emotioneel betoog.

Alle details rondom het bezoek van Trump en Kim Jong Un
Vandaag was het dan zover: de historische top meeting tussen Donald Trump en Kim Jung Un. Je hebt het vandaag vast al vaker voorbij zien komen, maar er is zo veel meer te bespreken dan alleen de inhoud van het verdrag!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 12 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie