Uitzending
RTL Boulevard - 11-6-2018

11-6-2018

RTL Boulevard

519 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Henry Schut geeft zijn killerbody geheimen prijs
Met een gespierde torso op de cover van Mens Health verschijnen, hoe doe je dat? Henry Schut heeft het antwoord op die vraag en schreef er een boek over: TopFit!

Kraantje Pappie en Chef'Special gaan de lucht in
Kraantje Pappie en Chef'Special frontman Joshua Nolet hopen met hun nieuwe single Liefde in de Lucht helemaal skyhigh te gaan in de hitlijsten. Geheel in stijl zocht het tweetal het vandaag lťtterlijk een stukkie hoger op. En wie ziet ze vliegen? Ronald Molendijk!

Eminem onder vuur
Grote paniek bij fans van Eminem. Bij zijn optreden op het muziekfestival Bonnaroo in Tennessee werden geluiden afgespeeld die leken op geweerschoten.

Willem-Alexander zorgt bij pers voor brok in keel
Koning Willem-Alexander sprak gisteren zichtbaar geŽmotioneerd over zijn overleden schoonzus tijdens de start van zijn staatsbezoek aan de Baltische Staten in Riga. Marc van der Linden, die bij het staatsbezoek aanwezig is, reageert vanuit Riga op de bewogen speech van de koning.

Moordenaar Anne Faber voor de rechter
Michael P. stond vandaag, onder grote belangstelling, voor de rechter. Hij wordt verdacht van de brute moord op en verkrachting van de 25-jarige Anne Faber in september vorig jaar.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 11 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie