Uitzending
RTL Boulevard - 11-7-2017

11-7-2017

RTL Boulevard

473 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bonnie is boos om drankroddels
Bonnie is boos Bonnie St. Claire reageert vandaag woest op een artikel in de Telegraaf waarin haar drankgebruik ter sprake komt. Dit naar aanleiding van een optreden in Nuenen afgelopen zaterdag. Via Facebook slaat ze terug. En ze krijgt steun van een voormalige Dolly Dot.

Wulf komt met debuutsingle
Zanger Wulf, bekend van de zomerhit Summer On You, heeft zijn debuutsingle uitgebracht. Een heel persoonlijk nummer over zijn levensveranderende keuze voor muziek.

Paul Vugts komt met boek Afrekeningen
Paul Vugts komt met boek Afrekeningen Misdaadjournalist Paul Vugts kent de Amsterdamse onderwereld als zijn broekzak. Voor Het Parool is hij d expert als het gaat om de grote liquidatiedossiers. De grootste zaken behandelt hij in zijn boek Afrekeningen.

Dwayne Johnson for president!
Donald Trump ligt al maanden onder het vuur vanwege vermeende banden met de Russen. Nu blijkt ook zijn zoon Donald Jr. in contact met het Kremlin te hebben gestaan. Maar de Amerikanen hebben al een nieuwe president in gedachten: acteur Dwayne Johnson...en hij ziet het wel zitten.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 11 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee