Uitzending
RTL Boulevard - 10-7-2017

10-7-2017

RTL Boulevard

415 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Franks top-5 stunts die niet goed aflopen
Steve-O is dit weekend geopereerd aan de brandwonden die hij opliep bij een stunt eerder deze week. Omdat stunts niet alleen fout gaan bij Steve-O, heeft Frank een top-5 van mislukte stunts op een rijtje gezet.

Daniel Craig keert terug als James Bond
James Bond-fans vragen zich al tijden af wie de nieuwe Double O Seven zal gaan spelen. Barbara Broccoli, producer van de film, maakt aan alle geruchten een eind!

Moordzaak Robin Mons opgelost met hulp van John
De moordzaak van de 51-jarige Nederlander Robin Mons uit 2014 in de Filipijnen is opgelost. De voortvluchtige dader is op aangeven van John van den Heuvel afgelopen vrijdag gearresteerd.

Auto Bridget Maasland gestolen
Vanochtend ging onze Bridget na de meeting voor RTL Boulevard naar buiten, maar haar auto was nergens meer te bekennen...

'Onzeker of Abdelhak op topniveau blijft voetballen'
Een nachtmerrie op het voetbalveld afgelopen zaterdag: Ajax-speler Abdelhak Nouri zakt in elkaar door hartritmestoornissen. Nog altijd is onduidelijk hoe het met 'Appie' gaat.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 10 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie