Uitzending
RTL Boulevard - 1-12-2014

1-12-2014

RTL Boulevard

971 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Betinna's buik groeit als kool
Jim Bakkum was afgelopen zaterdag terug op de plek waar hij drie en een half jaar geleden trouwde met Bettina. Dit keer geen huwelijksceremonie maar een intiem concert met hulp van Frank Boeijen en Do. Een zwangere Bettina luisterde vol trots naar haar man.

Gooische mannen gespannen voor premiere
En het DeLaMar theater stroomt al lekker vol voor de premiere van Gooische Vrouwen 2.

Richard Krajicek terug op de tennisbaan na lange blessure
Voor Richard Krajicek was het een sportweekend om nooit te vergeten. Na een revalidatie als gevolg van een zware knie operatie tenniste hij tegen niemand minder dan Andy Roddick.

'Het liefst wil ik elke dag Billy Spelen'
In het Gooische vrouwen geweld moeten we die andere grote premiere natuurlijk niet vergeten, die van Bily Ellliot, gisteravond in Den Haag. Zo ongeveer heel bekend Nederland had zich in zijn beste zondagse pak gehesen, inclusief onze eigen ballerino Maik de Boer.

Sterren in de rij voor traditionele kerstcommercial
Sky Radio zet de traditie van de kerstcommercial weer voort en dit jaar hebben ze opnieuw een indrukwekkend lijstje aan sterren.

Carlo Boszhard: Ik ben erg opgelucht
Ten onrechte heeft Prive? in de editie van week 48/3 december 2014 en op haar website een artikel geplaatst waarin wordt gesuggereerd dat het televisieprogramma "Maestro" een "doorgestoken kaart" zou zijn.

Opleidingsploeg Astana betrapt op doping
Terwijl wij allemaal denken dat doping bijna is uitgebannen in de wielrennerij, stinkt het aardig bij de bekende wielerploeg Astana.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 1 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard is een dagelijks entertainment programma bij RTL4. Viviënne van den Assem, Eddy Zoey, Bridget Maasland, Daan Nieber en Marieke Elsinga brengen je elke dag het laatste nieuws op gebied van entertainment,…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  RTL Boulevard is een dagelijks entertainment programma bij RTL4. Viviënne van den Assem, Eddy Zoey, Bridget Maasland, Daan Nieber en Marieke Elsinga brengen je elke dag het laatste nieuws op gebied van entertainment,…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten