Uitzending
Renze - Aflevering 5

Aflevering 5

Renze

24-3-2024

| 361 x bekeken | 0 reacties
6
Met:

Ron Keller en Olaf Koens over de IS-aanslag in Moskou
Poetin legt de schuld van grote aanslag in Moskou bij Oekraïne, ondanks het feit de aanslag door IS werd opgeëist. Ron Keller is niet verrast: ‘Voorspelbaar dat Poetin dit gebruikt tegen Oekraïne.’

Michiel Vos over Donald Trump
Oud president Donald Trump loog jarenlang over zijn vermogen om zo goedkope leningen te krijgen. Daarom werd hij door de rechter veroordeeld tot een enorme boete van 454 miljoen dollar. Hoe gaat hij dat betalen?

Angela Schijf in The Passion
Actrice Angela Schijf zal haar zangtalent laten zien als Maria in de aankomende editie van ‘The Passion.’ Hoe kijkt ze naar deze nieuwe uitdaging?

Georgina Verbaan is bargast
Een voorstel van PvdD die eerder door de Eerste en de Tweede Kamer kwam lijkt nu niet meer uitgevoerd te worden. Reden voor Georgina Verbaan om demissionair landbouwminister Adema ‘een zak hooi’ te noemen.

In deze uitzending van Renze waren Angela Schijf, Georgina Verbaan, Gijs Rademaker, Michiel Vos en Olaf Koens te gast. De presentatie was in handen van Renze Klamer. Deze uitzending van het programma Renze met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op zondag 24 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie