Uitzending
RAYMANN! - 3-10-2010

3-10-2010

RAYMANN!

2201 x bekeken | 0 reacties
8
In 2003 was componist en concertpianist Wibi Soerjadi al eens te gast bij Tante Es op de veranda. In de afgelopen zeven jaar is er veel gebeurd in het leven van Wibi Soerjadi. Tante Es neemt een aantal van deze ingrijpende gebeurtenissen met hem door.

Een populaire snack in het uitgaansleven is 'De Kapsalon'. Een gerecht dat hoofdzakelijk bestaat uit een combinatie van frites, shoarma en een dikke laag kaas. De Kapsalon was tot voor enige tijd een puur Rotterdams fenomeen, maar is inmiddels populair van Delfzijl tot Maastricht. De snack schijnt zelfs bezig met een opmars in het buitenland. De naamgever van de snack is bij Jörgen te gast, evenals een aantal fervente gebruikers van deze caloriebom.

In Paramaribo Pappies legt een van de Pappies het aan met verpleegster Evelien. Naast Jörgen Raymann speelt cabaretier Jeffrey Spalburg een van de Pappies.

In de quiz De Raybus worden weer twee mensen uit het publiek getest op hun kennis van de actualiteit. Zijn de kandidaten een beetje op de hoogte van wat zich deze week weer allemaal afspeelde in het nieuws?

Er zijn beroepen die fysiek heel veel van je vragen. En wie kan deze beroepen nu beter aan den lijve ondervinden dan Quintis Ristie. Hij gaat langs bij de mannen en vrouwen van Rijkswaterstaat die voor dag en dauw opstaan om werkzaamheden aan de weg te verrichten.

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 3 oktober door NTR. Te gast waren Quintis Ristie en Wibi Soerjadi. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie