Uitzending
RAYMANN! - 10-10-2010

10-10-2010

RAYMANN!

3210 x bekeken | 0 reacties
8
Kathleen Ferrier is ongetwijfeld de meest besproken politica van de afgelopen weken. Deze week heeft Ferrier, samen met haar collega CDA Tweede Kamerlid Ad Koppejan, uiteindelijk na langdurig verzet toch ingestemd met het regeer- en gedoogakkoord met de VVD en de PVV.

Op de veranda van Tante Es zit dit keer zanger Xander de Buisonjé. Begin 2003 was hij ook al eens te gast. Hoe is het hem daarna vergaan?

Verder heeft Tante Es ook deze week weer een Zondagskind meegenomen. Vandaag is dat de Nederlands Kampioene Buikdansen: de 21-jarige Lisanne Visser.

Je telt tegenwoordig niet meer mee als je geen tatoeage hebt. Zanger, acteur en presentator Charly Luske heeft er meerdere. Hij komt vertellen waarom hij de tatoeages heeft genomen, waar ze voor staan en... hij laat ze uiteraard zien!

In Paramaribo Pappies geven twee hoogbejaarde Surinaamse mannen hun geheel eigen kijk op de Nederlandse samenleving. In deze aflevering hebben de Pappies (Jörgen Raymann en cabaretier Jeffrey Spalburg) een verhitte discussie over allochtonen in Nederland.

In de quiz De Raybus worden ook deze week twee mensen uit het publiek getest op hun kennis van de actualiteit.

Het muzikale optreden wordt verzorgd door de Koreaanse percussie-act Drumcat.

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 10 oktober door NTR. Te gast waren Xander de Buisonjé en Charly Luske. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie