Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - 14-4-2007

14-4-2007

RAYMANN!

1459 x bekeken | 0 reacties
6
Tante Es
Deze keer stelt Tante Es de vraag 'Wie is je vader, wie is je moeder?' aan de beste tennisser die Nederland ooit heeft voortgebracht: Richard Krajicek. Zijn hoogste klassering bereikte hij in 1999: vierde plaats op de wereldranglijst. Zijn belangrijkste overwinning was natuurlijk de titel op Wimbledon in 1996.

Rood Wit Blauw (Hoe goed past Nederland bij Jou?
) In Nederland heeft iedereen een mening over iedereen, maar hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? En hoe zit het met de vooroordelen die we ten opzichte van elkaar hebben? Dat testen we in Rood Wit Blauw. Met glamourfotograaf Joop van Tellingen.

Muziek: Luie Hond
Liefde voor reggae inspireerde een stel Friese muzikanten om in 1997 Luie Hond op te richten. Luie Hond werd in 1999 opgemerkt door zangeres Ilse DeLange, wat de band een regelmatige plaats als haar voorprogramma opleverde. Terwijl er op gezette tijden singles verschenen, werden talloze clubhuizen, festivals en zalen platgespeeld. Het album Met Liefde kwam vorig jaar uit. Van deze plaat spelen ze in Raymann is Laat het nummer Beter Af.

Altijd Prijs met Achmed!
Slager Achmed test ook in dit seizoen weer het publiek van Raymann is Laat op hun kennis van de islam. Dat doet hij, geassisteerd door zijn zoon Rachid, in de quiz Altijd Prijs met Achmed.

De groeten uit Paramaribo
Quintis Ristie ging in de periode 2001-2003 voor Raymann is Laat op pad door heel Suriname. Dit keer een herhaling van de aflevering over de danscultuur in Suriname.

Wilfried Wijntak: Live vanuit het International Space Station!
Wilfried Wijntak Wereldwijd doet verslag vanuit het ruimtestation ISS waar de afgelopen week een Amerikaanse miljardair tegen betaling van achttien miljoen euro eventjes in de ruimte mocht bivakkeren.

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zaterdag 14 april door de NPS. Te gast waren Joop van Tellingen, Ilse DeLange en Richard Krajicek. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie