Uitzending
Radar - 14-1-2008

14-1-2008

Radar

1332 x bekeken | 0 reacties
6
Wie wint De Loden Leeuw 2007? De afgelopen weken is er enorm veel gestemd op de meest irritante commercial en de meest irritante bekende Nederlander in een reclame. De stemmen zijn bijna geteld en vanavond maken we in de uitzending bekend wie dit jaar de twijfelachtige eer ten deel zal vallen om winnaar te worden van De Loden Leeuw 2007. Jan Mulder (De Postbank), Ruud Gullit (De Telefoongids) en Jan Vayne (Unox) zijn enkele van de kanshebbers. Verder:

Incassobureaus. Een brief van een incassobureau is nooit leuk, maar wat als de aanmaning onterecht is? Of als u zelf helemaal geen idee hebt waar u een schuld zou hebben? Waar ga je verhaal halen? Bij het bedrijf waar je de schuld hebt of bij het incassobureau? We duiken dieper in de wereld van de incassobureaus.

Schaatstest. Alhoewel een nieuwe vorstperiode voorlopig nog ver weg lijkt, zoekt Radar het ijs op en heeft een aantal noren door kinderen laten testen. Met welke noor word je de tweede Sven Kramer en met welke kan je beter gaan klunen? We geven het antwoord.

Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Deze uitzending van het programma Radar is uitgezonden op maandag 14 januari door de TROS. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie