Uitzending
Podium Witteman - 27-9-2020

27-9-2020

Podium Witteman

421 x bekeken | 0 reacties
6
De jaarlijkse nationale finale van het Prinses Christina Concours 2020 vindt online plaats, met ingezonden filmpjes van de deelnemers. Twee finalisten komen naar de studio.

Cellist Lidy Blijdorp speelt de Sonate voor cello solo van Zoltán Kodály, waarin de cello als slagwerk en dan weer als een hese fluit klinkt.

Pianist Hannes Minnaar verzorgde de Nederlandse première van het Tanglewood Concerto van componist Robert Zuidam en speelt nu van dezelfde componist een deel uit de cyclus Nox.

Floris Kortie vertelt over het klavierwerk Les Barricades Mystérieuses van de Franse barokcomponist François Couperin. Klavecinist Olga Pashchenko komt het uitvoeren.

In deze uitzending van Podium Witteman was Robert Zuidam te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman en Floris Kortie. Deze uitzending van het programma Podium Witteman werd uitgezonden op zondag 27 september door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee